Naar boven

Hoe reis je door Australië?

Vervoer & verblijf

Rijden langs de oostkust in Australië

Vervoer in Australië

Zelf rijden in Australië is volgens ons dé manier om het land te ervaren. De wegen zijn goed, het is veilig en je hebt alle vrijheid. Afhankelijk van de reis die je gaat maken, kies je voor een gewone huurauto of voor een camper. De afstanden in Australië zijn groot, daarom vonden wij het fijn om met de auto te reizen en onze hotels vooraf vast te leggen. Je kunt dan optimaal genieten van de tijd die je in Australië hebt en je bent ter plaatse geen extra kosten kwijt voor je overnachtingen. Wij hebben voor onze bouwstenen gezocht naar zoveel mogelijk kleinschalige accommodaties, weg van de grote hotels, en naar afwisseling in de reis.

Meer informatie over je hotels onderweg kun je vinden op onze overnachtenpagina.

Auto

Met je eigen huurauto door Australië; cruise over de kustwegen, kies je eigen picknickplekje en stop bij een waterval onderweg voor een verfrissende duik. Vrij op reis door Australië met je eigen auto, wij vinden het een heerlijke manier om door dit land te reizen. De auto biedt de perfecte combinatie van vrijheid om te stoppen waar je wilt en te slapen in sfeervolle hotels. Bij het ophalen van je auto ontvang je een informatiepakket met een routebeschrijving. Wij bieden verschillende type huurauto’s aan, van klein naar groot. Klik hier voor onze autohuurpagina.

rijden over Fraser ISland

Spaceship

Houd je van een avontuurlijke reis en wil je in de nieuwste variatie op het gebied van campers Australië ontdekken, dan is de Spaceship de juiste keuze. Dit vervoermiddel is een combinatie van zowel de voordelen van een auto als een camper. Zo is de Spaceship zuinig in het gebruik en wendbaar. Daarnaast beschik je over onder andere gaspitten, een koelkastje en uiteraard een zacht bed.

Het voordeel van de Spaceship is dat je niet de gehele route vooraf vast hoeft te leggen. Je kunt campsites combineren met onze bouwstenen. Klik hier voor meer informatie over de Spaceship.

Space ship camper huren in Australië

Camper huren

Naast een gewone auto of Spaceship is het ook mogelijk om met een camper te reizen. Dit bieden we alleen aan in combinatie met minimaal 2 van onze bouwstenen. Je slaapt niet in hotels, maar op campsites. Het voordeel van een camper is dat je kunt stoppen, overnachten en zolang ergens blijven als je wilt. Je bent wel tijd kwijt aan het zoeken van leuke campsites, vooral in het hoogseizoen kan het best wat moeite kosten om een goede verblijfsplaats te vinden vanwege drukte.

camper huren in Australië
background-pattern