Naar boven

Bouwstenen Spanje

Individuele Spanje bouwstenen

Maak kennis met Spanje! Kijk je ogen uit in Andalusië, bewonder het Alhambra of leer meer over de lokale tradities en olijven. Met onze bouwstenen – korte Spanje-reizen van een paar dagen – beslis je zelf wat je wil doen en zien in Spanje. Jij kiest en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Spanje-rondreizen. We bieden rondreizen aan in zowel Andalusië als de Canarische eilanden. Bel of mail ons: onze Spanje-experts Dayna en Mariska helpen je graag op weg!

1
2
3
Regio
1

Andalusië

Witte dorpen in de glooiende heuvels, flamenco en Moorse invloeden zoals het Alhambra in Granada en de Mezquita in Cordoba. Ontdek Andalusië en vergeet niet te ontspannen langs de kust.
Decorative torn edge
Regio
2

Noord-Spanje

Noord-Spanje laat jou een totaal andere kant van Spanje zien. Ontdek de groene regio waar de bergen reiken naar de hemel en de zeeën verleidelijk blauw zijn. Van de bruisende straten in Bilbao tot de weidse wijnvelden van Rioja en de semi woestijn in Bardenas Releales. Vamos a explorar!
Decorative torn edge
Regio
3

Canarische eilanden

Beroemd onder velen, maar nu is het tijd om de eilanden te herontdekken. Van vulkanische landschappen tot het hoogste punt van Spanje en van sterrenkijken tot koken met de locals. Canarische eilanden zijn de ultieme combinatie tussen ontspanning en actief bezig zijn.
Decorative torn edge
background-pattern