Naar boven

Autohuur

Algemene informatie

madeira-auto-huren

Auto huren op Madeira

De ultieme vrijheid met je eigen huurauto

De leukste manier om Madeira te verkennen is door zelf te rijden. De wegen zijn goed, het is veilig en je hebt vrijheid om zelf te bepalen waar je stopt en welke route je rijdt. Je kunt gemakkelijk van de gebaande paden af en bent van niemand afhankelijk. Maak een fotostop en pak broodjes in voor een picknick op een mooie spot. Je kunt kiezen uit verschillende soorten huurauto’s, van klein tot groot.

De autohuur is nog niet inbegrepen bij je Madeira rondreis, maar hier helpen wij je graag bij. Riksja Madeira werkt samen met een van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Onderstaande autotypes en prijzen geven een indicatie van autohuurprijzen op Madeira. Wij werken op basis van beschikbaarheid en met flextarieven. Wanneer je vrijblijvend een reis aanvraagt, kijken we op basis van je gewenste vertrekdatum, autotype en aantal huurdagen, naar de beste prijs en beschikbaarheid.

Overzicht prijzen en types huurauto Madeira

Fiat-500 huurauto madeira

Economy

Fiat 500 of gelijkwaardig

 • 2-deurs
 • handgeschakeld
 • radio
 • bagage: 2 kleine koffer

Prijs per dag:

Laagseizoen: € 35,- bij huur vanaf 7 dagen
Hoogseizoen: € 65,- bij huur vanaf 7 dagen (juli t/m september en de vakanties)

Geschikt voor 2 volwassenen

renault-clio huurauto madeira

Economy plus

Renault Clio of gelijkwaardig

 • 5-deurs
 • handgeschakeld
 • radio
 • bagage: 2 koffers

Prijs per dag:

Laagseizoen: € 40,- bij huur vanaf 7 dagen
Hoogseizoen: € 75,- bij huur vanaf 7 dagen (juli t/m september en de vakanties)

Geschikt voor 3 volwassenen

VW_Golf_4dr huurauto madeira

Comfort

Volkswagen Golf of gelijkwaardig

 • 5-deurs
 • handgeschakeld
 • radio
 • bagage: 2 koffers en 1 reistas

Prijs per dag:

Laagseizoen: € 45,- bij huur vanaf 7 dagen
Hoogseizoen: € 80,- bij huur vanaf 7 dagen (juli t/m september en de vakanties)

Geschikt voor 4 volwassenen

Je Madeira huurauto reserveren

De huurauto Madeira is nog niet inbegrepen in de reissom. Deze kun je gemakkelijk bij ons regelen. Riksja Madeira werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid.

Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via de onderstaande zoekmachine, maar wanneer je wilt dat wij een passende huurauto voor je inplannen, geef dit dan aan bij aanvraag of boeking.

Boek je de huurauto zelf, volg dan deze stappen in de onderstaande tool:
1. Vul het veld “ophalen” in: Hier kun je aangeven waar je de huurauto wilt ophalen. Je kunt de “adresaflevering” kiezen, waarbij de auto in sommige gevallen gratis bij het hotel afgeleverd kan worden. Dit kun je (later) terugvinden in de huurvoorwaarden in de tool.
2. Vul de datum in waarop je de auto wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld pas op dag 2 zijn.
3. Inlever datum. Vul dan de datum in wanneer je de auto gaat inleveren.
4. Klik “Zoek huurauto’s”.
5. In het menu links vind je de verschillende types. Ook vind je nu de knop met huurvoorwaarden terug, waarin je alles rustig na kunt lezen.
6. Kies de optie die bij je past en maak de boeking rond.

*Gelieve er rekening mee te houden dat, indien je kiest om bijvoorbeeld te eilandhoppen, het niet altijd mogelijk is om de auto mee te nemen op de ferry. Indien mogelijk, dan worden hier altijd extra kosten bij de ferrytickets gerekend. Sunny Cars geeft de mogelijkheden niet door, daarom is het van belang dat er vooraf overlegd wordt met onze reisspecialist.

background-pattern