Riksja Sicilië

Naar boven

Overnachten in Sicilië

Vervoer & verblijf

Slaapkamer met klein balkon in Avola

Waar slaap je in Sicilië?

We hebben goed gekeken naar slaapplekken die passen bij de omgeving waar je op dat moment bent, zodat je altijd in een typische slaapplek verblijft. Dit betekent dan ook dat je tijdens je rondreis door Sicilië  op kleinschalige plekjes slaapt. Denk aan een authentieke agriturismo, een bed & breakfast met patio of een traditionele masseria midden in het prachtige landschap van Sicilië.

Omdat Sicilië nog deels andere standaarden kent, zijn de bedden wat harder, is het interieur af en toe wat oubollig, en kan het hier en daar wat basic zijn. Maar de gastvrijheid van de eigenaren maakt de ervaring compleet. De slaapplekken zijn dan ook uitgezocht op basis van vriendelijkheid en servicegerichtheid, maar ook of de hygiëne en de prijs-kwaliteit verhouding on point is.

Karakteristiek overnachten

Karakteristieke accommodatie
Een landelijkgelegen Agriturismo of Masseria, prachtige traditionele verblijfplekjes die rijk zijn aan cultuur en geschiedenis. De een met een heerlijk zwembad en uitzicht over de wijnvelden of citrusbomen, de ander produceert zijn eigen olijven en kun je helpen met kleine klusjes op de boerderij.  Dit zijn voorbeelden van karakteristieke slaapplekken die wij hebben opgenomen in onze bouwstenen en rondreizen.  Ze zijn uitgekozen op ligging, sfeer en op servicegerichtheid. Zowel een landelijk sprookje of het pure platteland bieden zo’n karakteristieke plek.

Comfort accommodatie of special stay
Omdat ook wij zo nu en dan van wat luxe houden, kunnen we optionele slaapplekken voor je regelen. Deze plekken zijn net wat luxer of bieden een speciale beleving. Perfect als je net een bijzonder tintje aan je reis wil geven. Bij de rondreizen en bouwstenen vind je deze opties, maar je kunt dit natuurlijk ook altijd aan ons vragen.

Vraag onze reisspecialisten waar het in jouw reis de moeite waard is om een bijzonder plekje op te nemen.

Agriturismo met zwembad dichtbij de Etna

Eenvoudige accommodatie

Eenvoudige accommodatie
Graag houden we rekening met budgetreizigers en daarom hebben we ook een aantal eenvoudige slaapplekken aan de reizen en bouwstenen toegevoegd. Dit betekent natuurlijk niet dat het verblijf niet schoon is, ook wij vinden hygiëne belangrijk. Het is alleen meer basic en daardoor voordeliger.

background-pattern