De leukste reiscadeaus

blog

Geschreven op
vrijdag 12 februari
Geschreven door
Delen op social media

Het is weer bijna zover: 14 februari staat voor de deur te trappelen. Tijd om je liefde aan iemand te tonen (al vinden we eigenlijk dat dat het hele jaar gewoon mag). Wat geef je aan iemand die verslaafd is aan reizen? Een reiscadeautje, natuurlijk! We zetten de leukste hebbedingen op een rij, voor Valentijnsdag of voor elke andere dag in het jaar. 😉

Zeg het met een sieraad

armband-wanderlust-en-dream-travel-discover

Diamonds are a girls best friend. Diamantjes bevatten deze armbandjes niet, maar je kunt de plank hiermee eigenlijk niet misslaan. De zilveren armbandjes zijn met de hand gemaakt en kunnen om de pols geklemd worden. Kies voor ‘Wanderlust’ or ‘Dream. Travel. Discover’. Of je neemt ze gewoon allebei.
Te koop bij Ikwilmeerreizen vanaf €12,50

Poetsdoeken van Paaseiland

moai-tissuehouder- Paaseiland

Ben je al eens naar Paaseiland gegaan? Of staat het hoog op de verlanglijst? Met deze Moai zul je je reisplannen in ieder geval niet vergeten. Ideaal cadeau als je je vriend(in) nog eens wilt trakteren op een reis naar Chili – of op Valentijnsdag van plan bent een romantische tranentrekker te gaan kijken.
Te koop bij Bol voor €29,95. 

Het regent liefde

hart-paraplu

Natuurlijk heb je op reis het liefste heerlijk weer: stralendblauwe hemel, een lekker zonnetje en een aangename temperatuur. Het hangt natuurlijk ook wel een beetje af waarheen en wanneer je reist, maar we kunnen nooit perfect weer beloven. Mocht je toch onverhoopt in een regenbui belanden, kruip dan samen weg onder deze fijne paraplu. Knus én gezellig!
Te koop bij Bol voor € 21,94.

Reis de wereld rond in je dromen

kussenslopen-dreams-travel-anywhere

Het liefste zijn we natuurlijk 365 dagen per jaar op reis, maar voor de meesten van ons is dat niet haalbaar. Maar de reisdromen houden niet op en op mooie herinneringen kun je ook lang teren. Zeker met deze kussenslopen: Close your eyes and travel somewhere.  Nou, dat laten we ons geen twee keer zeggen!
Te koop bij Ikwilmeerreizen vanaf € 14,95. 

Doe het veilig

tansafe-zonnecreme-met-geheime-opbergplaats-94e

Toegegeven, het is op het eerste gezicht niet het meest romantische cadeau. Maar laten we wel wezen: niets kan een romantische vakantie meer verpesten dan wanneer je spullen gejat worden. Dit vonden wij toch wel een geniale oplossing. Stop je spullen in een zogenaamde tube zonnebrandcrème en geen haan die ernaar kraait! Tenzij de dief natuurlijk naarstig op zoek is naar een middel om niet te verbranden …
Te koop bij Bol voor € 15,95.