Riksja Maleisië

Naar boven

Easy going Kuala Lumpur – Twintowers & chopsticks

bouwsteen

 • Reisschema:
  Kuala Lumpur
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 125,- p.p. bij 2 personen

Kuala Lumpur heeft het: de perfecte mix van het hypermoderne en comfortabele Westen met het typisch drukke Azië. Het ene moment wandel je langs wolkenkrabbers en shoppingmalls, het andere moment slenter je door lampionstraten met kraampjes vol geurige etenswaren in Chinatown.


Na een lange vlucht is het wel zo prettig dat er iemand op je staat te wachten en je direct naar je hotel brengt. De komende nachten verblijf je, geheel in stijl, in een modern hotel op nog geen vijf minuten lopen van het KLCC shopping center en de Petronas twin towers. Vanaf je hotel wandel je ook zo naar de skytrain zodat de rest van de stad binnen handbereik is. Drink in de skybar van de KL Tower je eerste cocktail; vanaf de top is het uitzicht zowel overdag als 's avonds indrukwekkend.

Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst in Maleisië Kuala Lumpur

Bij aankomst in Kuala Lumpur is het, na de lange vlucht, prettig om gelijk in een auto te kunnen stappen die je naar je hotel brengt. Onze chauffeur verwelkomt je en zet je na ongeveer een uur rijden voor de deur af. Vandaag ontmoet je ook onze lokale agent en bespreek je samen de rest van je Maleisië reis en kun je eventuele vragen stellen.

Je centraal gelegen overnachtingsplek is een modern hotel om de hoek van de Petronas Twin towers. Vanaf deze plek bezoek je de enorme KLCC mall, rust je uit in een park of bezoek je het pretpark op de achtste verdieping van shoppingmall Berjaya Times Square. Als de avond is gevallen kun je het kleurrijke Chinatown ingaan voor de echte Aziatische sferen. Voor lekker eten moet je zeker niet schromen om de kleine lokale restaurants binnen te stappen. Probeer zeker de Maleisië saté en de fish-head soup.

Decorative torn edge

Dag 2 – Verblijf Kuala Lumpur

Vandaag heb je tijd om nog meer te ontdekken van deze moderne stad. Naast alle moderne invloeden kun je in het centrum nog veel terug vinden uit het verleden. Te voet, per taxi of met de snelle shuttle die je hoog boven je hoofd voorbij ziet razen heb je de kans veel te zien van deze stad. Omdat Engels de tweede taal is van de Maleisiërs kun je makkelijk om de weg vragen. Vind je het ook leuk om de KL Tower te bezoeken, geef dit dan gerust aan. Wij kunnen vooraf tickets voor je reserveren.

Voor veel van onze reizigers plannen we op de tweede dag een wandeltour in waarbij je in een kleine internationale groep veel ziet en proeft van Kuala Lumpur. Ontdek de kleurrijke tempels en moskeeën en proef de lokale lekkernijen uit de verschillende keukens. De tour kunnen we zowel in de ochtend als middag inplannen. Laat het ons weten als je deze tour in je reisplan op wilt nemen.

Decorative torn edge

Dag 3 – Vertrek vanuit Kuala Lumpur

Mocht je het leuk vinden ook de Batu Caves te bezoeken, dan kun je hier met de huurauto langs rijden wanneer je de stad verlaat. Reis je met de bus verder, plan dan een extra dag in Kuala Lumpur in.

Vanuit Kuala Lumpur kun je eenvoudig verder reizen naar de binnenlanden van Maleisië. Reis naar de oeroude jungle om te wandelen tussen de boomtoppen tijdens een canopywalk. Kies dan de bouwsteen groeten uit het oerwoud; je vervoer per bus en boot vanuit Kuala Lumpur is inbegrepen.

Of reis naar het noorden voor een bezoek aan de mystieke theevelden in de Cameron Highlands met de bouwsteen Cameron Highlands: trek in thee. Onze gids neemt je mee naar een theefabriek en vertelt je meer over hoe thee gemaakt wordt. Door het koelere klimaat in deze heuvels is de temperatuur verschil een aangename afwisseling.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Easy going Kuala Lumpur – Twintowers & chopsticks

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Variant
1

Culturele en Culinaire stadswandeling

 • Reissom:
  € 70,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  Engelstalige gids, snacks onderweg

Voor veel van onze reizigers plannen we op de tweede dag een wandeltour in waarbij je in een kleine internationale groep veel ziet en proeft van Kuala Lumpur. Ontdek de kleurrijke tempels en moskeeën en proef de lokale lekkernijen uit de verschillende keukens. De tour kunnen we zowel in de ochtend als middag inplannen.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Cameron Highlands: Trek in thee

 • Cameron Highlands
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 210,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Easy Going Melaka – welkom op wielen

 • Malaka
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 265,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
bouwsteen

Taman Negara: Groeten uit het oerwoud

 • Kuala lumpur – Kuala Tembeling – Taman Negara
 • 3 dagen / 2 nachten
 • € 285,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern