Riksja Maleisië

Naar boven

Overnachten in Maleisië

Vervoer & verblijf

Waar slaap je in Maleisië?

Op je reis met Riksja Maleisië slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben voor onze reizen gezocht naar kleinschalige accommodaties en afwisseling in de reis. Daarbij hebben we vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zo slaap je bijvoorbeeld in Kuala Lumpur in een centraal gelegen hotel op loopafstand van de bekende Petronas Towers en verblijf je op Pulau Penang in een 19e eeuws Chinees hotel dat ook dienst doet als een klein museum. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes. Juist die afwisseling van accommodaties geeft een bijzonder tintje aan je reis: overnachtingen zijn zo niet alleen een plek om de nacht door te brengen maar maken een belangrijk deel uit van je reis. Hieronder vind je een impressie van de categorieën accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Hotel in Maleisie aan het strand

Riksja's Choice

Een klein hotel tussen de theevelden van de Cameron highlands dat de typische koloniale sfeer uitademt, is een goed voorbeeld van een karakteristieke accommodatie in Maleisië. De meeste overnachtingplaatsen van Riksja Maleisië vallen in de groep karakteristieke accommodaties. Ze variëren van een sfeervolle, verzorgde, traditionele Kampung en boutique hotels tot een chalet met eigen faciliteiten in een van de nationale parken.

Bijzondere hotels

Op een aantal plaatsen hebben we een ‘bijzondere slaapplekken’ gevonden. Deze accommodaties zijn niet luxe, maar juist vanwege de ligging erg bijzonder, bijvoorbeeld midden in de Taman Negara. Een unieke beleving!

In stijl optie

Voor wie op zoek is naar een extra vleugje comfort en uniciteit, hebben we een selectie van boetiekhotels. Deze unieke hotels voegen net dat beetje extra toe aan je reis, waardoor elk moment onvergetelijk wordt. Kies ervoor om je reis uitgerust te beginnen, met extra luxe af te sluiten of kies ervoor tijdens een speciale gelegenheid op de reis.

Smart hotels

Dit zijn simpele, maar redelijk comfortabele en schone accommodaties. Je hebt een eigen kamer, een cabin of een chalet met eigen toiletfaciliteiten. Met name aan de oostkust, op de eilanden van west Maleisië, vind je deze simpele accommodaties terug. Ook bij een bezoek aan de jungle van Sukau op Borneo overnacht je in een lodge aan de oevers van de Kinabatangan rivier. Deze meer basic accommodaties zijn wel zeker met zorg geselecteerd en er is ook gelet op de locatie. Ze zijn namelijk mooi gelegen aan het strand of aan de rivier.

background-pattern