Menu background

Naar boven

Relaxen in Rajasthan

bouwsteen

 • Reisschema:
  Narlai, Shahpura en Samode
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  € 289,- p.p. bij 2 personen
Graag stellen we je voor aan drie sfeervolle relaxplekken. Deze karakteristieke accommodaties liggen op verschillende plaatsen op het platteland en kunnen tijdens je tour door Rajasthan worden ingepland. Je kunt het verblijf naar eigen wens verlengen of inkorten. Welke van deze drie je inplant hangt af van je route en je eigen voorkeur. En, mocht je niet kunnen kiezen tussen deze mooie hotels, dan plan je er toch twee in...?
india rajasthan verblijf zwembad
Decorative torn edge

Oase van rust in Narlai (tussen Udaipur en Jodhpur)

In het hart van het kleine plaatsje Narlai, aan de voet van de bergen ligt een comfortabel heritage hotel. Een deel van de gebouwen zijn al gebouwd in de 18e eeuw, als sfeervol onderkomen voor de Maharadja tijdens de jacht. Vandaag de dag is het een accommodatie met ontspannen sfeer. Hier is het heerlijk toeven in de goed onderhouden tuin en het verfrissende zwembad.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

india hotel shahpura zwembad

zwembad hotel Shahpura

india hotel shahpura avond

zwembad Shahpura by night

india hotel shahpura

hotel Shahpura met tuin

Variant
1

Relaxen in Shahpura (midden in Rajasthan)

 • Reissom:
  € 677,- bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  2 nachten in een hotel met ontbijt, auto met chauffeur

Van de levendige markt in Shapura leidt een klein straatje naar een grote toren en daarachter wacht je een oase van rust. De accommodatie bestaat uit twee traditioneel ingerichte hagelwitte gebouwen. Het hotel is nog altijd van de familie van de huidige Maharadja en de familiefoto’s aan de wand geven een huiselijk gevoel. Sharujeet en zijn vrouw Maya zijn je hartelijke gastheer en gastvrouw en zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens je ontspannen verblijf in hun paleisje. Als je eenmaal aan het zwembad ligt kom je er niet gemakkelijk meer weg …

Decorative torn edge
india hotel samode bagh

comfortabele tenten Samode Bagh

india hotel samode bagh zwembad

zwembad Samode Bagh

india hotel samode bagh kamer

kamer in tent Samode Bagh

Variant
2

Comfortabel tentenkamp met zwembad (1 uur vanuit Jaipur)

 • Reissom:
  € 538,- bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  2 nachten in een luxe tent met ontbijt, auto met chauffeur

Diep in de heuvels in de buurt van Jaipur ligt het dorp Samode waar je in een luxe tent kunt slapen. Vroeger waren dit de tuinen van de Maharadja en die elegantie straalt het nog steeds uit. De tentenkamer is ingericht met traditionele houten meubelen en je hebt je eigen en suite badkamer. Iedere tent heeft zijn eigen zitje waar je dat boek kunt uitlezen waar je de hele reis nog niet aan toegekomen was. Of neem een duik in het zwembad. Wandel door het dorp en neem een kijkje in het luxe Samode paleishotel dat in de buurt ligt.

Decorative torn edge