Sri Lanka met kinderen

Individuele familierondreizen

Bouw je Sri Lanka-familiereis

Met het gezin een rondreis naar Sri Lanka maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Sri Lanka is geschikt voor het hele gezin. Fiets langs tempelruïnes, spot olifanten en luipaarden in het wild, leer surfen en pluk je eigen thee.

In Sri Lanka reis je veelal rond met een privé-chauffeur. Zo heb je alle tijd om je samen met de kinderen te verbazen over de kleurrijke chaos en hoef jij je geen zorgen te maken over het soms hectische Aziatische verkeer.

Sri Lanka kinderen
Sri Lanka familie

We hebben een aparte website gemaakt voor Sri Lanka rondreizen met tieners en kinderen: Riksja Family Sri Lanka. We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Sri Lanka-reis: een familiekamer of twee kamers naast elkaar, en vaak een zwembad. We bouwen voldoende afwisseling in je Sri Lanka-reis tussen actief zijn en rust, zodat je als gezin het land op een ontspannen manier optimaal kunt beleven.

Leuk om te lezen
Collega Birgit reisde met man en zoon naar Sri Lanka. Grandioos was het eerste woord wat ze uitsprak. Zoveel verschillende culturen op één eiland, echte safari beleving, idyllische stranden. In haar korte blog neemt ze je mee tijdens een van haar belevingen.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Sri Lanka bieden we nog een groot aantal familie vriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family staat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family .

Sri Lanka met kinderen