Menu background

Naar boven

Soezen op Samui

bouwsteen

  • Reisschema:
    Thailand - Ko Samui
  • Reisduur:
    4 dagen /3 nachten
  • Reissom:
    € 298,- p.p. bij 2 personen
Het eiland Ko Samui is over de hele wereld bekend en geliefd. Dit komt door de combinatie van Thaise gastvrijheid, maanvormige witte stranden, sfeervolle hotels en de tropische temperatuur. Kortom: het ideale eilandleven.Je gaat naar Samui voor een ontspannen verblijf in een sfeervol hotel direct aan Lamai Beach. Zoals elke ontwikkelde badplaats heeft Ko Samui naast hotels ook veel excursiemogelijkheden. Snorkel- en zeiltrips zijn heel populair. Als je de stranden achter je laat is het eiland rustig, heuvelachtig en mooi. Laat dat eilandleven maar komen...
Decorative torn edge

Dag 1 – Ko Samui, aankomst

Vanuit Nieuw-Zeeland vlieg je soms met een tussenstop in Singapore of Hongkong naar dit eiland in de golf van Thailand. De luchthaven vinden wij een van de leukste ooit. In een vrolijk beschilderd karretje word je langs wuivende palmbomen naar de ‘aankomsthal’ gereden; een stevig bladerdak op palen met daaronder de bagageband. Je bent meteen in de mood. Je checkt in in je sfeervolle hotel omringd door groene heuvels en tropische planten, waar je overnacht in een comfortabel resort direct aan het zandstrand van Lamai Beach. Het resort is gebouwd in typisch Thaise stijl. Er zijn veel faciliteiten waaronder een lekker zwembad, ligstoelen, goed restaurant met een gevarieerde kaart en een mogelijkheid voor een Thaise massage op het strand. Ontbijt is inbegrepen. Laat het eilandleven maar komen!

Decorative torn edge

Dag 2 & 3 – Ko Samui strand

De hoofdstraat van Lamai biedt verschillende winkels, restaurants en barretjes. ’s Avonds eet je in een van de sfeervol verlichte restaurants op het strand of in het levendige centrum. Elke visliefhebber kan zich op Ko Samui verlustigen aan de soorten verse vis, op allerlei “jammie” manieren klaargemaakt.

Geef het gerust aan ons door als je een luxere kamer wilt. We reserveren drie nachten, dus je hebt twee volle dagen vrij, wel zo lekker. Ga winkelen, maak een strandwandeling of strijk neer onder een parasol met boek, i-pod en fruitshake.

Decorative torn edge

Dag 4 – Ko Samui, vertrek

Eindig je je Nieuw-Zeeland reis op Ko Samui dan stap je vandaag weer op het vliegtuig met een koffer vol mooie herinneringen. Wil je je verblijf op Ko Samui of op één van de andere Thaise eilanden in de buurt verlengen, geef dit dan aan ons door in je reisaanvraag.

Beste reistijd Samui: half december t/m september.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Soezen op Samui

background-pattern