Save the date: het Riksja Reisevent 2018 komt eraan!

Zet 11 november in de agenda!

Psst … heb je het al gezien? Voor het vierde jaar op rij organiseren we in november ons Riksja Reisevent! Een tof event met veel reisinspiratie, workshops en sprekers. En we vinden het heel gaaf om te zeggen dat dit jaar ons event 100% klimaatneutraal is, daarover lees je hieronder meer. Regel snel je gratis kaartje (op= op!).

Na eerdere succesvolle edities wordt dit jaar op zondag 11 november De Fabrique in Utrecht omgetoverd tot een magische wereld waar zo’n 2000 reizigers inspiratie op kunnen snuiven, onze reisfanaten kunnen ontmoeten en zich natuurlijk kunnen laten verrassen door alles wat met reizen te maken heeft – en uiteraard worden ook de kinderen niet vergeten. Het goede nieuws is: jij kunt erbij zijn!

De toegang is gratis, maar vanwege de grote populariteit is het wél belangrijk dat je je aanmeldt voor het event. Je kunt je gratis kaartje reserveren via EventbriteVroege vogels kunnen tussen 10.00 uur en 13.30 uur terecht. Wil je liever eerst uitslapen? Kom dan in de middag, tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Beide programma’s zijn identiek aan elkaar.

We vinden het heel gaaf om te zeggen dat dit jaar ons event 100% klimaatneutraal is. Dit houdt in dat wij, net als bij al onze reizen, de CO2-uitstoot volledig compenseren die veroorzaakt wordt door het event. Denk aan de energie en het afval op de dag zelf, maar we gaan ook jou (en al onze andere bezoekers) vragen hoeveel kilometers je hebt afgelegd en met welk type vervoer je bent gekomen. Wij compenseren de CO2-uitstoot via verschillende projecten van de South Pole Group, waar het milieu en de lokale bevolking in ontwikkelingslanden van profiteren.

Zien we je zondag 11 november?

Bekijk hier de video’s van eerdere edities: