Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Waar slaap je?

Grote hotels? In Jamaica doen we daar niet aan. We vinden het belangrijk dat je overnachting een belevenis op zich is. Zo slaap je aan de kust met uitzicht op zee of kun je zelfs op het strand overnachten. In het binnenland geniet je van slaapplekken met uitzicht over de jungle en de Blue Mountains; Unesco-werelderfgoed. Vaak is er ook een zwembad aanwezig voor een verkoelende duik.

Tijdens je reis met Riksja Jamaica slaap je in karakteristieke, knusse accommodaties. We hebben voor de rondreizen gezocht naar een goede afwisseling tijdens de reis. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen.

Karakteristieke slaapplekken

Word wakker en zie mistflarden oplossen over de Blue Mountains. Stap je bed uit en neem een paar meter verder een ochtendduik in de Caribische zee. Het zijn maar een paar voorbeelden van onze karakteristieke slaapplekken. Je verblijf is onderdeel van je reisbeleving en niet alleen maar een bed en vier muren.

Soms is het verblijf net wat eenvoudiger, maar wel van alle gemakken voorzien. Een eigen badkamer is tijdens je Jamaica-reis vanzelfsprekend. Slaap je liever toch wat comfortabeler, dan kun je je Jamaica-rondreis op verschillende plekken upgraden.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen