Naar boven

Inspiratie voor je vakantie in Jamaica

Vakantie
Dans op reggae-muziek tussen de locals, neem een duik bij een afgelegen waterval en stap in de voetsporen van legende Bob Marley. Wij hebben de beste plekjes op Jamaica alvast voor je uitgezocht. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepen. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Jamaica reis samen.
Decorative torn edge
vakantie Jamaica
vakantie Jamaica
Jamaica

Onze favoriete plekken tijdens een Jamaica vakantie

Jungleparadijs Jamaica

Het is misschien niet het eerste wat je te binnen schiet als je aan Jamaica denkt, maar het wemelt er van de dieren in de jungle. Het noorden staat bekend om zijn ruige natuur en als je avontuurlijk ingesteld bent, hoef je je daar geen seconde te vervelen. Je kunt er ziplinen door de toppen van de jungle en hikes maken waar de exotische dieren je letterlijk om de oren vliegen. Met een beetje geluk spot je zelfs de beroemde bontgekleurde Ara! Bezoek ook de Sunvalley plantage en leer alles over de exotische vruchten die op het eiland voorkomen. Daarnaast plannen we ook een boottocht over de Rio Grande voor je in, zodat je met een echte Jamaicaanse Kapitein deze junglerivier afvaart. Benieuwd naar de jungle van Jamaica? Bekijk dan onze Jungle, strand en reggae-vibe-rondreis!

Auto huren Jamaica

Reggae lifestyle

Iedereen kent Jamaica natuurlijk van reggae-legende Bob Marley, en deze relaxte sfeer die het eiland ademt. Dit zonovergoten Caribische eiland heeft zijn faam te danken aan de muziek, cultuur, kleuren en het feit dat niemand die er woont haast lijkt te hebben. Wel lekker voor een Jamaica vakantie! De reggae hoofdstad van de wereld is een paradijselijke plaats op aarde van good vibes en positive vibrations. Muziek vind je overal op het eiland terug. Op de stranden vind je spontane jamsessies en de Jamaicanen zitten relaxed met een gitaar in hun handen op hun veranda. In Kingston kun je op zoek gaan naar de roots van Reggae, bezoek bijvoorbeeld het Bob Marley museum of ga op zoek naar de streetart die de hele stad siert.

De Jamaicaanse keuken

Als je op reis gaat, is het natuurlijk altijd interessant om in het land waar je op vakantie bent kennis te maken met de plaatselijke keuken. En op Jamaica kun je heerlijk eten. Als vegetariër ga je het niet makkelijk krijgen op Jamaica, want de Jamaicanen houden enorm van geroosterd vlees en iedere dag wordt er wel vlees, kip of vis gegeten. De bekendste gerechten zijn ‘Jerk chicken’ en ‘jerk pork’, dat is eigenlijk gewoon gekruide kip of vlees dat op de barbecue gebraden is. Hier kun je dan ook niet omheen als je je vakantie op Jamaica doorbrengt, maar geloof ons, elke portie smaakt naar meer!

Jamaica vakantie

Bekijk onze rondreizen

Met onze Jamaica rondreizen kun je puzzelen voor jouw unieke reis door Jamaica. Jij kiest zelf wat je wilt doen, maar wij ontnemen de vervelende rompslomp van alles moeten regelen. Onze collega’s ter plaatse staan bovendien tijdens je reis 24/7 voor je klaar. Je reist dus zelfstandig en avontuurlijk, maar met een ingebouwd vangnet.

rondreis

Jungle, strand en reggae-vibe

  • Montego Bay - Ocho Rios - Port Antonio - Blue Mountains - Treasure Beach - Negril
  • 15 dagen / 14 nachten
  • vanaf € 1.622,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
rondreis

Jamaica, even proeven

  • Montego Bay - Ocho Rios - Treasure Beach - Negril
  • 8 dagen / 7 nachten
  • vanaf € 926,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
background-pattern