Naar boven

Overnachten in Jamaica

Algemene informatie

Klimaat
overnachten

Waar slaap je in Jamaica?

Grote hotels? In Jamaica doen we daar niet aan. We vinden het belangrijk dat je overnachting een belevenis op zich is. Zo slaap je aan de kust met uitzicht op zee of kun je zelfs op het strand overnachten. In het binnenland geniet je van slaapplekken met uitzicht over de jungle en de Blue Mountains; Unesco-werelderfgoed. Vaak is er ook een zwembad aanwezig voor een verkoelende duik.

Tijdens je reis met Riksja Jamaica slaap je in karakteristieke, knusse accommodaties. We hebben voor de Jamaica rondreizen gezocht naar een goede afwisseling tijdens de reis. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen.

Karakteristieke slaapplekken

Word wakker en zie mistflarden oplossen over de Blue Mountains. Stap je bed uit en neem een paar meter verder een ochtendduik in de Caribische zee. Het zijn maar een paar voorbeelden van onze karakteristieke slaapplekken. Je verblijf is onderdeel van je reisbeleving en niet alleen maar een bed en vier muren.

Soms is het verblijf net wat eenvoudiger, maar wel van alle gemakken voorzien. Een eigen badkamer is tijdens je Jamaica-reis vanzelfsprekend. Slaap je liever toch wat comfortabeler, dan kun je je Jamaica-rondreis op verschillende plekken upgraden.

Accomodaties op basis van beschikbaarheid

Onze rondreizen zijn altijd op basis van beschikbaarheid. Omdat we van te voren niet weten waar je gaat slapen, hebben wij ervoor gekozen om geen accommodatienamen te geven. Wij werken wel met een aantal pools van accommodaties samen, aangezien de accommodaties kleinschalig zij, kunnen we van tevoren nog niet exact aangeven welke vrij zijn. Uiteraard voldoende de accommodaties in Jamaica aan een bepaalde standaard die we stellen en vinden we het leuk als ze kleinschalig en sfeervol zijn. Wanneer je boekt, gaan wij aan de slag met de reserveringen. Als vervolgens de gehele reis is bevestigd, krijg je van ons alle vouchers waarop staat waar je slaapt. Bij iedere Jamaica rondreis kun je al wel een idee krijgen van de overnachtingsplekken, deze staan onderaan de rondreis.

background-pattern