Naar boven

Hoe reis je door Jamaica?

Algemene informatie

Jamaica rondreis
Auto huren Jamaica

Auto huren in Jamaica

Zelf rijden vinden wij dé manier om te reizen tijdens je Jamaica-reis: allereerst heb je met een auto de vrijheid om je eigen reisritme te bepalen. Wel zo prettig, want het eiland is groter dan op de kaart lijkt. Met een selfdrive van Riksja Jamaica hoef je niet steeds op zoek naar slaapplaatsen, want we kennen de leukste plekjes en hebben ze al voor je gereserveerd. Zo rijd je ontspannen (er is weinig verkeer), kom je ook in kleine plaatsjes en ben je echt op vakantie.

Wel belangrijk om te weten is dat in Jamaica links wordt gereden. Het is even wennen en waarschijnlijk beginnen je ruitenwissers te bewegen als je eigenlijk de richtingaanwijzers wilt gebruiken, maar voordat je het weet lijkt het of het nooit anders is geweest.

Onze lokale collega’s

In Jamaica werken wij nauw samen met onze lokale partner. Die kent bijna elk hoekje van het eiland. Bij aankomst op de luchthaven staat een Engelssprekende vertegenwoordiger je op te wachten, die je naar je eerste slaapplek brengt.

Bij de reisbescheiden die je van ons krijgt voor vertrek, krijg je het contactadres en de telefoonnummers van de lokale partner. Er is een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is, zodat je ter plaatse altijd op ze kunt rekenen voor hulp of vragen.

Jamaica

Hoe reserveer ik een reis?

Op de website vind je Jamaica rondreizen die wij alvast voor je in elkaar hebben gezet. Natuurlijk blijft er nog genoeg te kiezen over. De activiteiten waarvan wij vinden dat je ze echt gedaan moet hebben plannen we alvast in, maar verder bepaal je zelf wat je wel of niet wilt doen. Wil je bijvoorbeeld graag een wat luxer verblijf? Kies dan voor een upgrade bij het hotel.

Als je je eigen reis hebt gebouwd op de website en er helemaal blij mee bent, kun je deze direct boeken. Wij gaan dan voor je aan de slag om alle reserveringen voor de hotels en activiteiten te maken. Vind je het lastig kiezen en wil je eerst graag nog wat advies? Ook dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op of vraag je reis aan.

background-pattern