Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Riksja brengt je dichterbij

Welkom bij Riksja, een persoonlijke en eigenwijze reisorganisatie. Voor ons is reizen het mooiste dat er is. We laten je de highlights zien, maar ook de onbekende plekken. Wij reizen veelvuldig de wereld over en creëren onze eigen routes en ervaringen. Dit doen we samen met onze partners ter plaatse zodat we jou écht het land kunnen laten zien. Het liefst zo ver mogelijk van de platgetrapte paden, dichtbij de natuur en veel in contact met de bevolking en cultuur van een land, waardoor de bevolking maximaal mee profiteert. Onze hotels zijn handpicked, kleinschalig en liggen veelal op unieke plekken. Zo brengen we je dichterbij je bestemming én zo ook dichterbij een mooiere wereld. Want als je met Riksja reist ben je ervan verzekerd dat je verantwoord reist en positief bijdraagt.

Onze reizen

Trek de wijde wereld in met Riksja
Onze bestemmingen
Reis dichtbij en authentiek
Ontdek Europa
Ga op avontuur met je gezin
Riksja Family

Waarom bij Riksja boeken?

Maximaal flexibel
Boek je reis met volledige flexibiliteit; gratis omboeken of wijzigen (mits corona gerelateerd) van je reis tot 45 dagen voor vertrek.

No worries
24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, de zekerheid van repatriëring en meer. Volledig ontzorgd op reis

Gewoon alles goed geregeld
Álles op het gebied van uitzoeken en timen, logische routes, vluchtschema’s en aanpassingen bij vertraging regelen wij. Want reizen moet zorgeloos zijn

Reizigers over ons

Loading...

Nieuws

Kom naar het Riksja Reisevent

Kom naar het leukste reisevenement van Nederland op zondag 6 november 2022. Reis met ons de wereld over en volg presentaties, ga in gesprek met onze bestemmingsexperts en doe inspiratie op voor jouw droomreis.

nazomer marokko kamelentocht

6 nazomer bestemmingen

Of nu gek bent op de winter of liever nog de zon opzoekt, wij hebben zes bestemmingen op een rij gezet waar je gegarandeerd geen najaarsdip van krijgt.

Onze manier van reizen

We zijn 20 jaar specialist op het gebied van individuele rondreizen en laten je maar al te graag de wereld zien. Dat betekent individueel reizen, ver weg van het drukke massatoerisme, dicht bij de natuur, vol bijzondere excursies en veel in contact met de locals en cultuur van een land. De routes hebben we zelf uitgestippeld en nemen je mee naar de leukste kleinschalige hotels en de mooiste, onontdekte plekken van het land.

Waar gaat jouw reis heen?

Bouw je individuele rondreis op een van onze 50 bestemmingen wereldwijd. Waar gaat jouw reis naartoe? Onze reisfanaten, die het land door en door kennen, helpen je met de planning en route in Azië, Afrika, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Europa. Zo zorgen we er samen voor dat jij het maximale uit jouw reis haalt. Wil je weten waar jij op vakantie heen kan zodra het reisadvies geel is? Lees onze blog ‘Hier kun je op vakantie zodra het reisadvies geel is!

Groot, groter, grootst
Bekijk onze Amerika-rondreizen
Watervallen, gletsjers en bultruggen
Bekijk onze IJsland-rondreizen
Cenotes, sombrero's en tortilla's
Bekijk onze Mexico-rondreizen
Vulkanen, watervallen en jungle
Bekijk onze Costa Rica-rondreizen
Een dik pak sneeuw, husky's en slapen in ijshotels
Bekijk onze Lapland-rondreizen
Woestijnsteden, opgravingen en drijven in de Dode Zee
Bekijk onze Jordanie-rondreizen

Laat je inspireren en lees onze reisblogs

Onze bestemmingen