Je slaapplek in Noorwegen

Thuis bij de familie Ringheim

Ontmoet de Ringheim familie: Svein, Jören, Emma en Joseph. Zij wonen hun hele leven in dit deel van Noorwegen en hebben hun boerderij opgebouwd tot boetiekhotel. Ze heten je graag welkom in hun land en leren je graag over hun gebruiken en over hun mooie stuk Noorwegen. Je verblijft hier 3 nachten, zodat je ondergedompeld wordt in hun verhalen, eerlijke eten en kennis over de fjorden en bergen. Zo leer je Noorwegen écht kennen.

 

Prijs: €449,00 per persoon
bij 2 personen, inclusief 3 overnachtingen inclusief ontbijt in Voss en 1 overnachting in Bergen inclusief ontbijt, boekbaar van okt-apr

Interesse? Vraag een reisplan aan

Het hotel ligt aan de rand van het dorp, op een berg waardoor je uitzicht hebt over de vallei van Voss. Svein, Jören, Emma en Joseph zijn de vijfde generatie die de boerderij beheren. De koeien zijn ondergebracht bij de buurman, waardoor de boerderij omgebouwd kon worden tot comfortabel hotel. Er zijn kamers in de oude koeienschuur, die stamt uit 1100 en er is een geheel nieuw gedeelte gebouwd met modern ingerichte kamers. Je verblijft in een van de nieuwe kamers, met eigen badkamer. Het ontbijt is inclusief en dit bestaat volledig uit lokale producten, zelf gerookt vlees, eigen gemaakt brood, fruit geplukt uit de tuin en kruiden uit de bergen. Het hotel heeft ook het beste restaurant van het dorp, waarbij er in het menu ook alleen maar gebruik gemaakt wordt van lokale producten. Je kunt hier elke avond eten of het dorp ingaan voor een ander restaurant.

Activiteiten

Leer tijdens je korte reis door Noorwegen de Noren kennen en combineer dit met een dag of twee wintersporten. Van soft- tot extreme sporten, je bouwt je eigen actieve reis in elkaar. Wij hebben een aantal gidsen gevonden die je het gebied graag laten zien. Op jouw eigen niveau en aan te passen naar jouw wensen. Een dag de hoge berg op voor een uitdagende afdaling of wafels in de sneeuw eten met uitzicht over de fjorden. De keuze is aan jou, veel plezier!

Lees meer over de activiteiten

 

Terug naar Riksja Noorwegen