Naar boven

Reizen met kinderen van 0 tot 4 jaar

ontmoeting met een local

Tips voor reizen met jonge kinderen

Wij begrijpen als geen ander dat je het liefst zo snel mogelijk weer de wereld wilt verkennen, ook als je jonge kinderen hebt. We hebben goed nieuws! Dat kan! Ook met een baby of peuter kan je gerust op reis. Wij bij Riksja Family zijn experts op dit gebied en we helpen je dan ook graag door al onze ervaringen en tips met je te delen.

We lichten een aantal bestemmingen uit die goed te bereizen zijn met jonge kinderen, specifieke rondreizen en/of bouwstenen waar jullie als ouders met een gerust hart naar toe kunnen reizen én we geven je zo veel mogelijk informatie over het reizen met jongen kinderen in onze blogs onderaan deze pagina.

Thailand
Thailand
Amerika
Amerika
Mexico
Mexico
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Canada
Canada
Griekenland
Griekenland

Deze rondreizen zijn perfect voor gezinnen met jonge kinderen

Thailand

Thailand op je gemak is een rondreis door Thailand die perfect is voor gezinnen met jonge kinderen. Tijdens deze rondreis reis je door Centraal en Zuid-Thailand en wordt er rekening gehouden met een lager reistempo. Ontdek Bangkok, overnacht aan de River Kwai en relax op de eilanden Ao Nang en Koh Lanta.

Amerika

De rondreis ‘Rustig aan op roadtrip gaan’ is speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Deze rondreis laat je in ruim twee weken de belangrijkste hoogtepunten van Zuidwest-Amerika zien, maar dan wel in een rustig tempo. De afstanden die je moet afleggen met de auto zijn niet te lang en je verblijft overal net wat langer. Zeeleeuwen spotten, reuzenbomen knuffelen en kijk je ogen uit in de Grand Canyon.

Zuid-Afrika

De Big-5 Zuid-Afrika familiereis is een reis vol natuur en groot wild. Spot de Big-5 tijdens de verschillende safari’s per jeep en huurauto, ga op zoek naar Nijlpaarden tijdens de bootexcursie en fiets samen door het mooie Swaziland. In onze zomermaanden is de kans op malaria in dit gebied ontzettend klein. Hierdoor is deze Zuid-Afrika reis ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Fietsen tussen zebra's in Zuid-Afrika

Reizen met jonge kinderen: hoe pak je dat aan?

background-pattern