Menu background

Naar boven

Reizen met kinderen van 5 tot 12 jaar

Waar ga jij heen op reis met je gezin?

Waarom stoppen met het maken van verre reizen als je kinderen hebt? Ook samen met je kinderen zijn er ontzettend veel mogelijkheden om de wereld te ontdekken. Wij bij Riksja Family doen niet anders en vertellen je daarom graag alle ins en outs over het reizen met kinderen. Wil je weten welke bestemming het meest geschikt is voor jouw gezin? Of vraag je je af welke activiteiten je kan doen op de bestemming? Wij helpen je graag!

We lichten een aantal bestemmingen uit die goed te bereizen zijn met kinderen, specifieke rondreizen en/of bouwstenen waar jullie als ouders met een gerust hart naar toe kunnen reizen én we geven je zo veel mogelijk informatie over het reizen met kinderen in onze blogs!

Costa Rica
Costa Rica
Amerika
Amerika
Tanzania
Tanzania
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Marokko
Marokko
Indonesië
Indonesië

Deze rondreizen zijn perfect voor gezinnen met kinderen

Costa Rica

Pura Vida Costa Rica is een familiereis die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Tijdens deze rondreis reis je per huurauto. Dit geeft je veel vrijheid en geeft je de mogelijkheid te stoppen bij de vele prachtige natuurplekken die dit land rijk is. Naast het vervoer en de overnachtingen zijn er ook een aantal toffe excursies inbegrepen, denk hierbij aan een boottocht over de Sarapiqui rivier, een overnachting bij een lokale familie en een wandeling met gids door het regenwoud van Costa Rica.

Marokko

Poortjes naar de kust is een geschikte rondreis voor wie in de zomervakantie wilt reizen en liever niet zelf rijdt in Marokko. Daarnaast is er voor gekozen om de extreem hoge temperaturen in het binnenland van Marokko te vermijden en naast Marrakech ook twee kustplaatsen te bezoeken. Maak samen een kamelentocht, slaap in een berbertent onder de sterren en sluit je rondreis in Marokko af aan de kust van Agadir.

Indonesië

Sarongs, sawa’s en saté’s is een kindvriendelijke rondreis door Indonesië vanwege het rustige reistempo, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten. Ook zijn de reisafstanden relatief kort en kan je meer zien zonder extreem lang te hoeven rijden. Ideaal als je met kinderen reist dus! Ontdek samen met je gezin de tropische jungles, gigantische tempels en ga snorkelen in de prachtige azuurblauwe zee.

Reizen met kinderen doe je zo!

background-pattern