Menu background

Naar boven

Reizen met tieners

Reizen met tieners

Ontdek de wereld met tieners

Zodra je op reis wilt met tieners wil je dat de telefoons en tablets even verleden tijd zijn. Hiervoor heb je nodig: een toffe bestemming met zowel avontuurlijke excursies, relaxte stranden en lekker eten. Wij als reizende ouders kunnen je alles vertellen over reizen met tieners en helpen je graag bij het kiezen van de juiste bestemming.

Hieronder lichten we een aantal bestemmingen uit die geschikt zijn om naar toe te reizen met tieners. Daarnaast vertellen we je graag welke rondreizen en/of bouwstenen onze favorieten zijn én geven we jullie zo veel mogelijk tips over het reizen met tieners in onze blogs onderaan deze pagina.

Thailand
Thailand
Amerika
Amerika
Mexico
Mexico
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika
Canada
Canada
Griekenland
Griekenland

Deze bouwstenen zijn perfect voor gezinnen met tieners

Peru

Van pinguïnrots naar woestijnoase is een afwisselende bouwsteen met veel gave activiteiten. Spot zeeleeuwen en pinguins rond de Ballestas eilanden, ga zandsurfen in de zandduinen van Nasca en duik aan het einde van de dag in het verkoelende zwembad van je hotel. En voor de echte ontdekkingsreizigers kan je een vlucht bijboeken over de mysterieuze Naza lijnen.

Amerika

De bouwsteen Suppen over de Colorado is ideaal voor wat verkoeling tijdens je reis door de hete woestijn. Peddel met je gezin op een surfboard de Colorado rivier af en neem af en toe een verkoelende duik in de rivier. Tussendoor pauzeer je op een strandje voor een drankje en een lekkere snack.

Zuid-Afrika

Tijdens onze bouwsteen Zoef, zoef Drakensberg step je met een crosstep door de bergen, ga je tokkelend tussen de boomtoppen door en sluit je je actieve dag af met een plons in je eigen zwembad. ’s Avonds is het gezellig vertoeven bij je eigen open haard – een fijne plek wanneer de avonden wat kouder worden.

Tips: Reizen met tieners doe je zo!