Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Inspiratie

Verre reizen met kinderen

familiereizen Amerika

Verre reizen met kinderen? Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk zelf slaapplekken boeken en activiteiten inplannen. Waarom je dan toch een reisorganisatie als Riksja moet inschakelen? Goede vraag en dit is het antwoord. Wij zijn zelf reizende ouders en helpen je uit onze eigen ervaring. We hebben eigenhandig de leukste plekjes op onze bestemmingen uitgezocht en stemmen samen met jullie af hoe de reis past bij jouw gezin. Aan de hand van jullie reiswensen kijken we welke slaapplekken en reisafstanden voor jullie geschikt zijn, maar ook het reistempo nemen we hierin mee. Onze familiereizen zijn geheel aangepast op de wensen van elk gezin. En laten we niet vergeten: het bespaart je heel veel tijd, de rompslomp uit handen geven.

Ben je op zoek naar meer algemene informatie over reizen met kinderen, bekijk dan onze Riksja Family website. Hier vind je onder andere inpaktips voor reizen met kinderen, de beste reistijd per bestemming en nog veel meer inspirerende artikelen voor reizen met kinderen.

Onze familiereizen

Namibië en Botswana
Namibië met kinderen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar al onze andere bestemmingen? Neem dan een kijkje op onze bestemmingen pagina. Voor meer informatie en inspiratie bekijk je ons reisblog.

background-pattern