Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Mooie Vakantiebestemmingen 2022

Top 10 vakantiebestemmingen 2022

blog

Wat zijn de mooiste en leukste vakantiebestemmingen voor 2022? Tijdens onze bucketlist-campagne (in samenwerking met Columbus magazine) hebben ruim vijfduizend mensen antwoord gegeven op deze vraag en zo meegeholpen de top 10 vakantiebestemmingen samen te stellen. Van mooie landen ver weg tot binnen Europa en van tropische vakantielanden tot winterse landschappen. Dit zijn de 10 populairste vakantiebestemmingen voor een mooie rondreis in 2022.
Decorative torn edge

De populairste vakantiebestemmingen van 2022

1. IJsland

Ijsland vakantiebestemming 2022
De populairste vakantiebestemming voor 2022 is IJsland! De ongerepte natuur met haar metershoge watervallen, gletsjers, kliffen en spuitende geisers is de grootste reden om dit mooie en ruige land te ontdekken. Of je nu reis in de zomer of winter, IJsland is even indrukwekkend. Tour met je eigen huurauto door verlaten landschappen en ga op zoek naar het noorderlicht! We hebben de gaafste routes al voor je uitgestippeld die nog helemaal aan te passen zijn naar jouw wensen.

2. Canada

Canada vakantiebestemming 2022
Ook Canada is een van de populairste vakantiebestemmingen voor 2022. Reis met je eigen huurauto door de wildernis en spot onderweg genoeg wildlife. We nemen je mee van de gebaande paden af langs felblauwe gletsjermeren, beren aan de oevers van rivieren en besneeuwde bergtoppen. Kano bijvoorbeeld door de natuur en overnacht op unieke plekken weg van massa. Onze Canada-experts hebben de mooiste routes al voor je gemaakt.

3. Argentinië

Argentinie vakantiebestemming 2022
Argentinië staat op de derde plaats van populaire vakantiebestemmingen. Vooral de natuur is een van de grootste redenen om naar Argentinië toe te reizen in 2022. Kom langs de metershoge cactussen, de watervallen van Iguazu en gletsjers waar je zelf de ijzers onderbindt voor een wandeltocht. Onze Argentinië-experts helpen je graag bij het samenstellen van jouw rondreis door het land. Wil je dit voorjaar nog gaan? Wees er dan nog snel bij.

4. Australië

Australië populaire vakantiebestemming 2022
Australië is al jaren één van de mooiste bestemmingen die je een keer bezocht moet hebben. Laat je verrassen door de natuur, steden en cultuur en ervaar de laidback vibe tijdens een rondreis door Australië. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor we dit allemaal weer mogen ontdekken. Wil jij een seintje krijgen als Australië weer opengaat? Schrijf je dan in voor ons Australië-seintje en ontvang alle informatie die je dan wilt weten.

5. Amerika

Amerika vakantiebestemming 2022
Het land van groot, groter, grootst! Houd je van afwisseling tussen steden, natuur en cultuur? Dan is Amerika een van de leukste vakantiebestemmingen voor 2022. Verken de grote nationale parken en steden met de fiets, leer alles over de geschiedenis van het land van locals en geniet van de tropische vakantievibe op de Keys. Bekijk onze 24 Amerika-rondreizen voor jouw vakantiebestemming 2022.

6. Japan

Japan vakantiebestemming 2022
Het verre Japan was ook een populaire vakantiebestemming. Tokyo, Mount Fuji, Takayama, Kyoto en Osaka. Zomaar een greep van wat highlights die je wilt meemaken tijdens een rondreis naar Japan. Wij kunnen niet wachten om weer naar Japan te reizen! Jij ook niet? Meld je dan aan voor ons seintje. Zodra Japan weer open gaat sturen wij je een mail met alle informatie die je dan wilt weten.

7. Costa Rica

Costa Rica vakantiebestemming 2022
Costa Rica was al een hele populaire vakantiebestemming vorige jaar maar ook voor 2022. Het land heeft een van de rijkste flora en fauna ter wereld waar natuurliefhebbers hun hart bij ophalen. Tijdens een rondreis door Costa Rica ontdek je de jungles vanuit een kano, overnacht je in een echte boomhut en vertelt een local je alles over de bijzondere dieren die je spot. Bekijk onze uitgestippelde rondreizen hieronder.

8. Zuid-Afrika

Zuid-Afrika 2022
Zuid-Afrika blijft een van de populairste én mooiste vakantiebestemmingen als je het ons vraagt. Spot de big five, ontdek de ruige kustlijn en overnacht in safaritenten of lodges. Om Zuid-Afrika écht te leren kennen hebben we ook kleinschaligere privésafari-parken uitgezocht waar je overnacht en de bush met een gids verkent. Ga tijdens je reis ook vooral even offline tijdens een wandelsafari waar je kookt op een kampvuur en slaapt in een grot in Swaziland. Bekijk hieronder al onze kant-en-klare rondreizen.

9. Cuba

Cuba vakantiebestemming 2022
Ontdek de geschiedenis van Havana waar je wandelt door de oude straten langs de bekende oldtimers, sfeervolle pleintjes en koloniale gebouwen. Toch leer je pas echt alles over Cuba wanneer je de cultuur ervaart bij de Cubanen thuis. Tijdens je rondreis slaap je dan ook vaak hier. Heel normaal in Cuba. We hebben de leukste plekjes in Cuba alvast voor je uitgezocht waar je highlight afwisselt met verborgen parels. Bekijk hieronder de uitgestippelde rondreizen van onze reisexperts.

10. Lapland

Lapland vakantiebestemming 2022
Last but not least: Lapland. Een populaire vakantiebestemming voor 2022 onder de winterliefhebbers onder ons. Sjees door de witte landschappen en over bevroren meren tijdens een huskysafari of pak de sneeuwscooter om erop uit te trekken. We hebben de leukste activiteiten en unieke slaapplekken al voor je uitgezocht. Ga jij de winter van 2022 ultiem ervaren in Lapland? Bekijk hieronder de uitgestippelde rondreizen die natuurlijk naar jouw wens aan te passen zijn.

background-pattern