Voucher 4 personen voor een verblijf in een Con Corazón hotel

Wat leuk dat je interesse hebt in een voucher voor een verblijf in een Con Corazón hotel. Je hebt gekozen voor de optie waarbij je twee nachten koopt voor vier personen voor €500,-. Na je aankoop ontvang je van ons een voucher die geldig is voor een verblijf in één van de reeds bestaande Con Corazón hotels in Mexico en Nicaragua of het nieuwe hotel in Costa Rica (vanaf april 2020).

Maar de voucher is ook geldig voor een verblijf in één van Riksja hotels met een hart in Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuador. Dit zijn hotels waarbij er samen met de lokale gemeenschap iets wordt gerealiseerd of wordt samengewerkt. Zo gaat de winst van het hotel in Peru bijvoorbeeld naar vijf kinderrestaurants te onderhouden waar kinderen dagelijks maaltijden krijgen en huiswerk kunnen maken. Onze lokale partner in Kenia heeft samen met de Masai daar een kleinschalig kamp opgezet, waarbij je eventjes deel uitmaakt de Masai. 

* = verplicht

Voorwaarden

  • Je koopt twee nachten in een 2-persoonskamer. Reis je met meerdere personen, geen zorgen; iedereen mag mee, het restant van de kosten rekenen we door in je reisplan
  • Je ontvangt per post of e-mail een ondertekende voucher voor het betreffende aantal gratis overnachtingen in het betreffende hotel, voor maximaal twee personen in een tweepersoonskamer of vier personen in de familiekamer. Dit gebeurt op basis van beschikbaarheid en na reservering.
  • Deze voucher dient te worden overgedragen aan de receptie bij het inchecken in een Hotel con Corazón of bij Riksja Travel.
  • De voucher is onbeperkt geldig.
  • De voucher is overdraagbaar.

Terug naar overzicht Hotel Con Corazón