We bouwen een hotel! Doe je mee?

Riksja Con Corazón

Ja! Ik investeer graag mee.

Reizen met Riksja brengt je dichterbij. Door ervaringen en ontmoetingen ontdek je een land en misschien wel iets nieuws in jezelf. Reizen … we doen het zelf het liefst zo vaak mogelijk. De voetafdruk die we daarmee achterlaten op de bestemmingen kunnen we niet volledig wegnemen. We kunnen hem met elkaar wél een stuk positiever maken.

Hotel Con Corazón

Naast de huidige projecten en bewuste samenwerkingen gaan we nu een stap verder. Vlakbij het nationale park Rincon de la Vieja, Costa Rica slaan we samen met onze lokale agent en stichting hotel Con Corazón de handen in één om een hotel te bouwen. Niet zomaar een hotel, maar eentje met een hart. De winst die gemaakt zal worden, wordt geïnvesteerd in educatie projecten die ervoor zorgen dat kinderen hun school kunnen afmaken. We geloven in het succes, omdat de stichting Hotel Con Corazón op dit moment al acht jaar lang een succesvol hotel in Granada Nicaragua runt waar inmiddels meer dan 500 kinderen bijles of een studiebeurs gekregen hebben. Mooi toch?!

Het doel

In totaal hebben we € 750.000,- nodig voor de aankoop van een stuk land en de bouw van het hotel. Riksja investeert  samen met enkele partners €130.000,-. We willen € 250.000,- ophalen met onze reizigers, zodat wij samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en jij je duurzame ideaal in een daad kan omzetten. Een totale Riksja financiering van € 380.000,- (zie de diagram hiernaast voor de status).

Vragen?

Bij de meestgestelde vragen vind je meer achtergrondinformatie.

Lenen

Via het crowdfunding platform CrowdAboutNow kun je het project ondersteunen met een lening vanaf € 500,-. De lening loopt tot en met 2028 voor een rente van 2% per jaar.  Als bedankje voor je lening ontvang je een jaarlijkse Latino verrassing en natuurlijk houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen ter plaatse. Verstrek je lening op via de pagina van CrowdAboutNow.

Naar CrowdAboutNow

Kopen

Koop een voucher voor twee overnachtingen in een Con Corazón hotel (in Nicaragua, Mexico of Costa Rica) of een ander Riksja hotel met een hart en ervaar zelf hoe het is om er te verblijven. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen te plaatse. Bekijk hier de optie voor koppels (€250 ,-) of families (€ 500,-), de voorwaarden en meest gestelde vragen.

Kopen

Geven

Doneer een bedrag voor de bouw van Hotel Con Corazón Costa Rica. Omdat dit via de stichting hotel Con Corazon gaat welke een ANBI status heeft, kun je je donatie als aftrekpost opgeven. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bekijk onze doneren pagina voor de mogelijkheden, voorwaarden en meest gestelde vragen.

Doneer