Voucher 2 personen

Wat leuk dat je interesse hebt in de voucher voor een overnachting in een  Con Corazón hotel of een Riksja hotel met een hart.. Je hebt gekozen voor de optie waarbij je twee nachten koopt voor twee personen voor €250,-. Na je aankoop ontvang je van ons een voucher die geldig is voor een verblijf in één van de reeds bestaande Con Corazón hotels in Mexico en Nicaragua of het nieuwe hotel in Costa Rica (vanaf april 2020).

Maar de voucher is ook geldig voor een verblijf in één van Riksja hotels met een hart in Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuador. Dit zijn hotels waarbij er samen met de lokale gemeenschap iets wordt gerealiseerd of wordt samengewerkt. Zo gaat de winst van het hotel in Peru bijvoorbeeld naar vijf kinderrestaurants te onderhouden waar kinderen dagelijks maaltijden krijgen en huiswerk kunnen maken. Onze lokale partner in Kenia heeft samen met de Masai daar een kleinschalig kamp opgezet, waarbij je eventjes deel uitmaakt de Masai. 

* = verplicht

 

Voorwaarden

  • Je koopt twee nachten in het gekozen hotel.
  • Je ontvangt per post of e-mail een ondertekende voucher voor het betreffende aantal gratis overnachtingen in het betreffende hotel, voor maximaal twee personen in een tweepersoonskamer of vier personen in de familiekamer. Dit gebeurt op basis van beschikbaarheid en na reservering.
  • Deze voucher dient te worden overgedragen aan de receptie bij het inchecken in een Hotel con Corazón of bij Riksja Travel.
  • De voucher is 5 jaar geldig vanaf het moment van opening van het hotel.
  • De voucher is overdraagbaar.