Voorwaarden voucher kopen:

  • Je koopt twee of vier nachten in het gekozen hotel.
  • Je ontvangt per post of e-mail een ondertekende voucher voor het betreffende aantal gratis overnachtingen in het betreffende hotel, voor maximaal twee personen in een tweepersoonskamer of vier personen in de familiekamer. Dit gebeurt op basis van beschikbaarheid en na reservering.
  • Deze voucher dient te worden overgedragen aan de receptie bij het inchecken in een Hotel con Corazón of bij Riksja Travel.
  • De voucher is 5 jaar geldig vanaf het moment van opening van het hotel.
  • De voucher is overdraagbaar.

Voucher 2 personen

Koop een voucher a € 250,- voor twee overnachtingen in een Con Corazón hotel (in Nicaragua, Mexico of Costa Rica) of een Riksja hotel met een hart in Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuador  voor 2 personen.

Voucher 4 personen

Koop een voucher a € 500,- voor twee overnachtingen in een Con Corazón hotel (in Nicaragua, Mexico of Costa Rica) of een Riksja hotel met een hart in Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuadorvoor 4 personen.

Kies je hotel

Met de gekochte voucher kun je twee nachten slapen in één van onze ‘hotels met een hart’. Naast de Con Corazon hotels in Nicaragua, Mexico en Costa Rica hebben we een 9-tal hotels wereldwijd geselecteerd waar we mee samenwerken en waar we extra trots op zijn. Hier staan op diverse manieren de lokale gemeenschappen centraal. Je vindt deze hotels in:

Chitwan-Nepal
Maji Moto-Kenia
Cuzco-Peru
Khao Sok-Thailand
Heilige Vallei-Peru
Atlasgebergte-Marokko
Guamote-Ecuador
Wumu-China
Karatu-Tanzania