Kopen

Wil jij ook jouw duurzame idealen omzetten in daden? Investeer dan mee. Door middel van Crowdfunding willen wij samen met onze reizigers een bedrag van €250.000 inbrengen. Op deze pagina vind je verschillende opties terug waarbij je vouchers kunt kopen voor twee overnachtingen in een hotel waarbij de opbrengst ten goede komt aan de bouw van Con Corazón Costa Rica. Je kunt natuurlijk verblijven in het hotel Con Corazón Costa Rica (vanaf 2020), zodat je met eigen ogen het resultaat van je bijdrage kunt zien. Reis je liever al voor 2020 reizen of ben je reisplannen aan het maken voor een reis naar Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuador, Nicaragua of Mexico, koop dan een voucher voor een verblijf in een Riksja hotel met een hart of een al bestaand Con Corazón hotel (Nicaragua en Mexico). Op de pagina met meestgestelde vragen vind je meer info over deze plekken zodat je hier gemakkelijk een reis omheen kunt plannen.

Er is een optie voor koppels (twee personen) en eentje voor gezinnen (vier personen).  Je koopt de voucher voor een verblijf in een Con Corazón hotel (Mexico, Nicaragua of Costa Rica) of een verblijf in een Riksja hotel met een hart (Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuador).

Voucher 2 personen

Koop een voucher a € 250,- voor twee overnachtingen in een Con Corazón hotel (in Nicaragua, Mexico of Costa Rica) of een Riksja hotel met een hart in Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuador  voor 2 personen.

 

Koop voucher

Voucher 4 personen

Koop een voucher a € 500,- voor twee overnachtingen in een Con Corazón hotel (in Nicaragua, Mexico of Costa Rica) of een Riksja hotel met een hart in Kenia, Marokko, Nepal, Thailand, China, Peru of Ecuadorvoor 4 personen.

Koop voucher