Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Dé bestemmingen voor 2021

Dit zijn dé bestemmingen voor 2021

blog

Bij ons begint het stiekem alweer een beetje te kriebelen, want het vaccineren is begonnen. En nee, we zullen niet al volgende maand in het vliegtuig zitten, maar dromen mag! Want de wereld zal langzaam weer een beetje opengaan, dus voor wanneer het zover is hebben wij alvast dé bestemmingen voor je vakantie in 2021 op een rijtje gezet.
Decorative torn edge
Geschreven op
woensdag 6 januari
Geschreven door
Top bestemming: IJsland

#1 IJsland

Een sprookje van ruige natuur, geisers, wollen truien én pony’s… Welkom in IJsland! Wist je dat IJsland de perfecte bestemming is in zowel de zomer als de winter? In de winter trek je er met je eigen 4×4 op uit en maak je een avontuurlijke gletsjerwandeling over krakend ijs. In de zomer kun je het hele eiland rond, dobber je in natuurlijke warmwaterbronnen en ga je op zoek naar papegaaiduikers. Maak een individuele IJsland rondreis of ga naar IJsland met je kinderen!

#2 Namibië en Botswana

Namibië en Botswana zijn buren, maar twee verschillende werelden. De zandkorrels van je Namibië-reis vind je weken later nog terug in je koffer. Je rijdt over eindeloze wegen en maakt kennis met de bosjesmannen. Je bent echt alleen op de wereld. In Botswana geen rode zandduinen, wel ondiepe waterwegen en groene oevers. Echt op avontuur? Slaap dan in the middle of nowhere, op het dak van je 4×4!

Beste bestemmingen 2021, Namibië
Portugal

#3 Portugal en Madeira

Goudgele baaien, hoge kliffen en glooiende wijnvalleien. Tel daar lieflijke stegen, kleurrijke huizen en zwoele fadomuziek bij op en het plaatje is compleet. Met een huurauto verken je het mooiste van Portugal en slapen doe je in traditionele huizen. Sinds kort hebben we Madeira aan ons aanbod toegevoegd. En wie denkt dat dat het saaie bloemeneiland voor senioren is, heeft het mis…

#4 Costa Rica

O zo groen is Costa Rica. In de dichtbegroeide regenwouden zoef je van boomtop naar boomtop, neem je een natuurlijke douche onder een waterval en zie je ’s ochtends rondslingerende apen hun ontbijt bij elkaar sprokkelen. Costa Rica is een bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. Van schildpadden spotten na zonsondergang en het Robinson-gevoel op de stranden tot snorkelend opzoek naar vissen en het beklimmen van de Arenal-vulkaan. Op je eigen tempo, in je gehuurde 4×4, rijd je door het land en ervaar je ‘pura vida’. Ook wel, het pure leven.

bestemming voor jouw reis in 2021, Costa Rica
Wandelen in Slovenië en Kroatië

#5 Kroatië en Slovenië

Onze twee nieuwe baby’s worden verwacht in februari en we delen de namen alvast: Slovenië en Kroatië. Op de Riksja-manier rijd je over kronkelige bergweggetjes naar de mooiste valleien, meren, natuurparken, watervallen en voor de fijnproever: wijnstreken. Verblijf bij een sfeervolle agriturismo, ga suppen, hiken, koken, fietsen en eilandhoppen.

Wil je graag één van de bovenstaande bestemmingen ontdekken, dan geven we je graag een seintje wanneer de grenzen weer open gaan! Wil je met je kinderen naar Kroatië & Slovenië laat je dan alvast inspireren op onze Kroatië met kinderen inspiratie pagina.

Krijg geen spijt en boek je reis met de zekerheid van gratis annuleren

Met de blik op een betere toekomst durven wij langzaamaan de vakantie van 2021 te plannen. Juist nu, in deze bizarre tijd, is het fijn om zo’n geweldige reis in het vooruitzicht te hebben. Maar we begrijpen ook dat het onzeker is en risico’s met zich meebrengt. Daar hebben wij wat op bedacht: flexibele boekingsvoorwaarden.

Als je vóór 1 mei 2021 een reis bij ons boekt heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek. Ook kun je tot 14 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of zelfs je reisbestemming.

Namibië safari

Nog meer inspiratie opdoen? Lees meer blogs

background-pattern