Sicilië: vakantie met kinderen
648 p.p. *
  1. Start in Etna vulkaan - aankomst op 10/02/2020
  2. Einde: laatste dag in Avola op 21/02/2020
Totaalprijs voor 2 personen 1.296,- *
* excl. internationale vlucht en auto
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Sicilië: vakantie met kinderen

Wil je op reis in 2019? : Deze rondreis is niet meer beschikbaar
Duur: 10 dagen
Reisroute: Etna vulkaan - Cefalù - Piazza Armerina - Ragusa - Avola
Prijs: € 648,- p.p. bij 2 personen
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: het hele jaar door

Sicilië, het grootste eiland in de middellandse zee heeft genoeg te bieden om je geen dag te vervelen tijdens je familierondreis. Zandkastelen bouwen, (berg)wandelen, pizza’s bakken en slenteren door de smalle straatjes van de bergdorpen.

Dag Reisschema

Huurauto

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Riksja Italië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via de onderstaande zoekmachine. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee. Voor de reis naar Sicilie raden wij aan een retourticket naar Catania te boeken.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie vind je op de pagina vliegtickets Italië.

Etna – Pizzabakken met Roberto (+ €72 p.p.)

Vandaag duik je samen met pizzabakker Roberto de keuken in. Hij leert je hoe van het deeg de perfecte pizzabodem te ‘slingeren’. Iedereen mag zelf de ingrediënten kiezen om zijn of haar lievelingspizza te beleggen. Even in de oven en smullen maar. Buon Appetito!

Etna – 4WD jeepexcursie (+ €129 p.p.)

Op zoek naar wat meer spanning en actie? Kies dan voor deze 4WD dagtour waarbij je met gids de helling van de Etna op gaat. Hij vertelt je meer over de laatste uitbarstingen, de ‘Lucky Tree’ en neemt je mee naar panoramaplekken en de Alcantara kloof waar je even kunt afkoelen. Neem zwemkleding, eventuele waterschoenen voor de kinderen en een lunchpakket mee.

Cefalu – Zelf bootje varen langs de kust (+ €57 p.p.)

We huren vandaag een boot voor jullie. Kruip zelf achter het roer en geniet samen van een dagje op zee. Zonnebaden, zwemen of ergens aanmeren voor een picknick. Voor vertrek krijg je een korte uitleg zodat het echt een ontspannen dag wordt.

Etna – Met de scooter langs de kust (+ €40 p.p.)

Wel de omgeving ontdekken maar even niet weer in de auto zitten? Kies dan deze Vespatour en tuf als een echte Italiaan de omgeving door. Wanneer je vanaf de haven van Ragusa langs de kust richting het Zuiden rijdt, is het wat rustiger op de weg. Lees meer

Avola- Fietstocht met picknick (+ €12 p.p.)

Op de tweede dag tijdens je verblijf in Avola staan er fietsen voor jullie klaar. Wij fietsten naar het nationale park Vendicari met lagunes, stranden en ruines. Verrekijker mee want er zijn diverse vogels zoals flamingo’s te spotten. Iets minder energie? Fiets dan naar de zuidelijke gelegen stranden. Vraag de receptie welke het fijnst zijn voor (jonge) kinderen. Lees meer

Einde van de reis

Tevreden met je samengestelde Italië rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Sicilië: vakantie met kinderen 648 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen