Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Suriname-reis

Individuele rondreizen in Suriname

Suriname is met de ongerepte jungle de groenste bestemming ter wereld. Laat je verrassen door de goedlachse Surinamers en het historische Paramaribo. Op de plantages word je meegenomen in het beladen slavernijverleden. Terwijl je in Boven-Suriname het best bewaarde stukje Afrika buiten Afrika ontdekt. Kook je eigen roti tijdens een kookworkshop of cross met je eigen jeep een dag door de jungle.

Tijdens je Suriname-rondreis word je met transfers naar de bijzondere plekjes gebracht. Slapen doe je in een koloniaal hotel in de binnenstad en op historische plantages. Puzzel zelf je ideale rondreis in elkaar of vraag een reisvoorstel op maat aan.

Bekijk onze individuele Suriname-rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Suriname reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

Bekijk de video over het bouwen van je eigen reis.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Suriname
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
Presidentieel paleis in Paramaribo

Je eigen Suriname-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Suriname-reis en pas deze aan
Boek direct online of vraag de reis aan

5 rondreizen in Suriname

Hoogtepunten in Suriname

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Paramaribo - Bigi Pan - Frederiksdorp - Bergendal - Boven-Suriname - Paramaribo
Prijs: 1.393,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Welkom in Suriname! In deze tweeweekse Suriname rondreis bezoek je de highlights van het land: Paramaribo, Bigi Pan, plantages, Boven-Suriname en het Brownsberg Natuurpark. De reis is een fijne mix van cultuur, geschiedenis en natuur.  Ontdek meer over de geschiedenis, proef de typische lokale gerechten en maak mooie wandelingen door de groene omgevingen. Je stapt op de fiets om de historische binnenstad van Paramaribo te ontdekken en je slaapt om bijzondere plekken.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Switi Suriname & Dushi Curaçao

Duur: 14 dagen / 13 nachten
Reisroute: Paramaribo - Brokopondo - Fredberg - Boven-Suriname - Para - Zanderij - Curaçao
Prijs: 1.391,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Tijdens deze individuele Suriname-rondreis ontdek je het beste van 2 werelden. Je reis start in het groene Suriname. Je ervaart de koloniale invloeden in Paramaribo en gaat op avontuur in de Surinaamse jungle. Onderweg slaap je op de meest bijzondere plekken en bezoek je de marrons, diep in het binnenland . Als tropisch toetje vlieg je na een indrukwekkende reis met mooie ontmoetingen naar het relaxte Curaçao. Hier kan je bijkomen met een cocktail en een goed boek op de parelwitte stranden.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Off Beat door Suriname

Duur: 15 dagen / 14 nachten
Reisroute: Paramaribo - Blanche Marie - Apoera - Zanderij - Brokopondo - Fredberg - Boven-Suriname - Para
Prijs: 1.510,- p.p.
Reisperiode: Het hele jaar beschikbaar

Suriname is een perfecte bestemming voor een route van de gebaande paden af. Tenminste, dat denken wij. Bezoek het ongerepte westen van het land, kruip dicht tegen elkaar aan in een tent in het savanne bos, slaap op de top van een berg met uitzicht over de Amazone. We hebben een reis samengesteld met de route die wij het meest geschikt vinden. De leukste excursies en leukste slaapplekken op de meest bijzondere plekken liggen vast.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Familiereis Suriname

Duur: 15 dagen / 14 nachten
Reisroute: Paramaribo - Plantage Frederiksdorp - Brokopondo - Boven-Suriname - Groningen - Bigi Pan - Peperpot Natuurpark
Prijs: 74,- p.p.
kinderen (< 12): € 1.399,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar
Optioneel: Curaçao

Reizen door Suriname met kinderen is niet alleen veilig en makkelijk, maar ook gewoon hartstikke leuk. Tijdens deze reis ga je onder andere samen de jungle verkennen, vaar je in een korjaal door de stroomversnellingen en kajak je door het Peperpot natuurpark.  Je reist in een relaxed tempo rond en slaapt in familievriendelijke lodges en guesthouses met zwembad. De route brengt je dwars door Suriname naar de bijzondere wereld van de Saamaka en vervolgens langs het Surinaamse Groningen naar de flamingo's bij Bigi Pan. Kortom een kindvriendelijke reis met voldoende afwisseling tussen natuur, cultuur en avontuur.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

No spang in Suriname

Duur: vanaf 17 dagen / 16 nachten
Reisroute: Paramaribo - Frederiksdorp - Bigi Pan - Bergendal - Boven-Suriname - Palumeu - Paramaribo
Prijs: 2.406,- p.p.
Reisperiode: hele jaar beschikbaar

Tijdens deze uitgebreide individuele Suriname rondreis ontdek je de hoogtepunten maar dan 'no spang', op een maak je niet druk tempo. Je kan Suriname het hele jaar door bezoeken. Koloniale invloeden in Paramaribo en op avontuur in de Surinaamse jungle. Onderweg slaap je comfortabel op een plantage in je eigen cabana of een lodge met fijn zwembad aan de rivier. Je kan de reis actief maken met fietsen en ziplinen, of meer cultuur met een kookworkshop of historische wandeling, of kies voor het wellness dagje net buiten Paramaribo om de reis 'no spang' af te sluiten.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen door Suriname direct boeken. Maar wil je een combinatie van de Suriname rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Suriname-reis die het beste bij je past.

Plan online een belafspraak in met onze reisspecialisten

Advies op maat?

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

 

Bekijk de video en bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op 071 8910133 +31(0)71 891 01 33

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen