Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

¡Bienvenido! in Colombia

Er zijn maar weinig landen die zoveel variatie bieden als Colombia: waar je het ene moment een hike maakt door groene valleien, sta je het volgend moment in een stad vol koloniale gebouwen en kleurrijke huizen. Het tropisch regenwoud vind je relatief vlakbij de woestijn. Stranden grenzen aan de jungle. En savannegebieden worden afgewisseld met duizenden metershoge bergen. Denk daar ook nog lekker eten, vriendelijke locals, een sierlijke taal en ritmisch muziek bij en het plaatje is af. En wist je ook dat Colombia een walhalla is voor daredevils? Met andere woorden: Colombia biedt voor ieder wat wils! Daarom hebben we drie gevarieerde Colombia rondreizen samengesteld, waardoor elke type reiziger zijn hart kan ophalen. Je kiest zelf welke excursies je gaat doen, waardoor de reis volledig op jou wordt afgestemd. Onze Colombia-expert Dayna geeft je hier graag advies over!

Bekijk onze individuele Colombia-rondreizen

Met Riksja Colombia reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

Advies op maat?

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Colombia
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
  • Bel ons op 071-891 01 96

Je eigen Colombia-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Colombia-reis en pas deze aan
Boek direct online

3 rondreizen in Colombia

Hoogtepunten van Colombia

Duur: Vanaf 13 dagen / 12 nachten
Reisroute: Bogota - Villa de Leyva - Salento - Palomino & Tayrona Nationaal Park - Cartagena
Optioneel: Amazone
Reisperiode: Het hele jaar door
Prijs: 1.317,- p.p.
Vanaf-prijzen: Alle prijzen zijn vanaf-prijzen en geldig voor 2020. Tijdens feestdagen en in het hoogseizoen (juni t/m augustus en december t/m januari) geldt een toeslag. 
Inclusief: Binnenlandse vlucht, vervoer, overnachtingen & genoemde excursies

In deze tweeweekse Colombia rondreis bezoek je de highlights van het land: Bogota, Villa de Leyva, Salento, Cartagena en Palomino met het Tayrona National Park. De reis is een fijne mix van cultuur en natuur in het noorden van Colombia. Stranden wisselen elkaar af met bruisende steden en de jungle gaat hand in hand met de koloniale sferen. Ontdek meer over de geschiedenis, proef van typische lokale gerechten, ontspan aan de kust en maak mooie wandelingen door de groene omgevingen. En wil je de reis extra bijzonder maken? Dan heb je ook de mogelijkheid om vier dagen in de Amazone te verblijven, 's werelds grootste oerwoud!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Avontuurlijk Colombia

Duur: 18 dagen / 17 nachten
Reisroute: Bogota - Villa de Leyva - San Gil - Medellin - Salento - Cartagena - Palomino & Tayrona Nationaal Park
Optioneel: Amazone - Rio Claro - Ciudad Perdida
Reisperiode: Het hele jaar door
Prijs: 2.112,- p.p.
Vanaf-prijzen: Alle prijzen zijn vanaf-prijzen en geldig voor 2020. Tijdens feestdagen en in het hoogseizoen (juni t/m augustus en december t/m januari) geldt een toeslag
Inclusief: Twee binnenlandse vluchten, vervoer, overnachtingen & optionele excursies

Deze reis kun je maken als je 18 dagen of langer de tijd hebt waarbij je, naast de hoogtepunten uit de eerste reis, ook Medellin en San Gil ontdekt. San Gil is dé walhalla voor outdoorliefhebbers en daredevils, en daarom is deze reis net wat avontuurlijker dan de eerste rondreis. In Medellin daarentegen, de stad die is getekend door Pablo Escobar, snuif je meer cultuur op. Maar Medellin is ook dé plek in Colombia om te gaan paragliden. Kan het voor jou geen genoeg avontuur zijn? Dan heb je tijdens deze reis ook de mogelijkheid om naar Rio Claro te gaan, een natuurrijke plek met een breed scala aan buitenactiviteiten. En daarbij krijg je de kans om drie nachten in de Amazone te overnachten én een vijfdaagse trekking te maken naar de Verloren Stad. Een perfecte combinatie als je graag in de natuur te vinden bent!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Colombia van het gebaande pad

Duur: 23 dagen / 22 nachten
Reisroute: Bogota - Villa de Leyva - San Gil - Neiva & Tatacoa - San Augustin - Salento - Medellin - Cartagena - Santa Marta - Palomino & Tayrona Nationaal Park
Optioneel: Amazone - Rio Claro - Ciudad Perdida
Reisperiode: Het hele jaar door
Prijs: 2.822,- p.p.
Vanaf-prijzen: Alle prijzen zijn vanaf-prijzen en geldig voor 2020. Tijdens feestdagen en in het hoogseizoen (juni t/m augustus en december t/m januari) geldt een toeslag
Inclusief: Drie binnenlandse vluchten, vervoer, overnachtingen & genoemde excursies

Heb je 22 dagen de tijd of langer? En ben je een type die liever buiten de gebaande paden reist? Dan is deze rondreis het meest geschikt voor jou. Naast de hoogtepunten ontdek je ook de enige woestijn in Colombia, verken je hét archeologische park van heel Zuid-Amerika én heb je naast het Rio Claro ook nog de optionele mogelijkheid om op meerdaagse trekkingen te gaan door het Amazonegebied en naar de Verloren Stad van Colombia. Tijdens deze reis verken je niet alleen het noorden, maar ook het zuiden van het land. Bepaal zelf hoelang je onderweg bent: ruim drie weken of toch liever vijf weken? Met deze reis kan het allemaal!

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen door Colombia direct boeken. Maar wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een Colombia rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Colombia-reis die het beste bij je past.

Bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op +31(0)71 891 01 96

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen