Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Jordanië-reis

Individuele rondreizen Jordanië

In Jordanië vind je wonderbaarlijke woestijnsteden, grootse Romeinse opgravingen en een verrassend afwisselend landschap. Het ligt op nog geen vijf uur vliegen en de reisafstanden zijn er kort. Dwaal rond in wereldwonder Petra, slof op een kameel tussen steile rode rotsmuren en zandduinen of drijf met een boek in ’s werelds zoutste meer, de Dode Zee.

Met een eigen chauffeur of per huurauto kom je tijdens je Jordanië reis in kleine dorpen en overnacht je in een knus hotel of in een traditionele bedoeïenentent. Sluit je rondreis Jordanië relaxed af aan de Rode Zee met snorkelen en duiken op de mooiste koraalriffen. Met Riksja Jordanië reis je door Jordanië op je eigen manier!

Bekijk onze individuele Jordanië rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Jordanië reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra excursie of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, want die geven we je graag.

Advies op maat?

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf je rondreis aan
  • individueel, maar collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Jordanië
  • je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Je eigen Jordanië-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Jordanië-reis en pas deze aan
Boek direct online

3 rondreizen in Jordanië

Jordanië highlights (self-drive)

Duur: vanaf 9 dagen / 8 nachten
Reisroute: Amman - Madaba/Dode Zee - Petra - Wadi Rum - Aqaba
Prijs: 490,- p.p.
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: 1 januari - 31 december

In Jordanië ontdek je een andere wereld. Zowel het voorjaar als het najaar is ideaal om een Jordanië rondreis te maken. Met je eigen huurauto beleef je highlights als wereldwonder Petra, de woestenij van Wadi Rum, het dobberen in de Dode Zee en met snorkelen in de Rode Zee bij Aqaba is je Jordanië reis compleet. Heb je wat langer de tijd neem dan extra plekken in je reis op, zoals de avontuurlijke Wadi Mujib of natuurpark Dana voor een mooie hike.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Avontuurlijk Jordanië (self-drive)

Duur: vanaf 12 dagen / 11 nachten
Reisroute: Amman - Madaba/Dode Zee - Dana - Petra - Wadi Rum - Aqaba
Prijs: 662,- p.p.
Huurauto: optioneel bij te boeken
Reisperiode: 1 januari - 31 december

In Jordanië ontdek je een andere wereld. Zowel het voorjaar als het najaar is ideaal om een avontuurlijke Jordanië reis te maken. Met je eigen huurauto beleef je highlights als wereldwonder Petra, de woestenij van Wadi Rum, wandelen in natuurreservaat Dana, het dobberen in de Dode Zee en met snorkelen in de Rode Zee bij Aqaba is je Jordanië reis compleet. Heb je wat langer de tijd neem dan extra plekken in je reis op, zoals de avontuurlijke Wadi Mujib of natuurpark Dana voor een mooie hike.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Jordanië highlights (met chauffeur)

Duur: vanaf 9 dagen / 8 nachten
Reisroute: Amman - Madaba/Dode Zee - Petra - Wadi Rum - Aqaba
Prijs: 814,- p.p.
Reisperiode: 1 januari - 31 december

Achter de rode rotsen ligt een wereldwonder verscholen, Petra. Deze Jordanië rondreis laat je Petra op eigen houtje verkennen. Met chauffeur reis je het land door, ongedwongen en relaxed. Laat je rijden door de indrukwekkende landschappen die je onderweg tegenkomt, want behalve Petra heeft Jordanië nog veel meer te bieden. Een rijke geschiedenis met Romeinse opgravingen en het beloofde land, kerken en mozaïeken, de zoute Dode Zee die Jordanië met Israël verbindt en de weids uitgestrekte Wadi Rum woestijn. Je sluit je Jordanië reis af aan de Rode Zee in Aqaba. Voor natuurliefhebbers en avonturiers raden we het Dana natuurpark en de Wadi Mujib vallei aan als toevoeging aan je reis.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen door Jordanië direct boeken. Wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een excursie en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Jordanië-reis die het beste bij je past.

 

Bekijk de video en bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op +31(0)71 891 01 55

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen