Riksja Travel Bouw je eigen reis

Naar boven

Online reisbeurs 2022

Deze presentaties van de Online Reisbeurs moet je gezien hebben

blog

Zondag 7 maart hebben duizenden bezoekers reisinspiratie opgedaan op de Online Reisbeurs. Wil jij ook in één dag de wereld rond reizen en insidertips krijgen van onze bestemmingsexperts? Dat kan! We hebben de zes favoriete presentaties voor je op een rijtje gezet!
Decorative torn edge

#1 De presentatie over IJsland

Ga samen met IJsland-expert Birgit mee op digitale rondreis door IJsland. Ze neemt je mee langs de highlights van het eiland, laat verschillende slaapplekken zien en ze vertelt over gave activiteiten die je kunt doen als je met Riksja reist. Doe reisinspiratie op en laat je verrassen!

#2 De presentatie over Noorwegen

Bestemmingsexpert Bas neemt je mee op digitale rondreis door Noorwegen. Ontdek de highlights, onze favoriete slaapplekken en leer meer over de gave activiteiten die je kunt doen als je met Riksja naar Noorwegen reist. Doe reisinspiratie op en laat je verrassen!

#3 De presentatie van Namibië

Ga samen met Namibië-experts Judith en Misja op digitale rondreis door Namibië. Ze nemen je mee langs de highlights, laten verschillende Riksja-slaapplekken zien en vertellen alles over gave activiteiten die je kunt doen als Riksja de rondreis voor jullie regelt. Doe reisinspiratie op en laat je verrassen!

#4 De presentatie van Kroatië

Bestemmingsexpert Misja neemt je mee op digitale rondreis door Kroatië. Ontdek de highlights, onze favoriete slaapplekken en leer meer over de gave activiteiten die je kunt doen als je met Riksja naar Kroatië reist. Doe reisinspiratie op en laat je verrassen!

#5 De presentatie van Costa Rica

Ga samen met Costa Rica-expert Nienke mee op digitale rondreis door Costa Rica. Ze neemt je mee langs de highlights van het land, laat verschillende Riksja-slaapplekken zien en ze vertelt over gave activiteiten die je kunt doen als je met Riksja reist naar Costa Rica. Doe reisinspiratie op en laat je verrassen!

#6 Presentatie van Portugal en Madeira

Ga samen met Portugal en Madeira-experts Evelyn en Jeanette op digitale rondreis door Portugal én Madeira. Ze nemen je mee langs de highlights, laten verschillende Riksja-slaapplekken zien en vertellen alles over gave activiteiten die je kunt doen als Riksja de rondreis voor jullie regelt. Doe reisinspiratie op en laat je verrassen!

Boek je reis nu met zekerheid van gratis annuleren

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans!

Als je vóór 1 april april 2021 een reis bij ons boekt heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek. Ook kun je tot 14 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of zelfs je reisbestemming.

background-pattern