zuid-afrika-met-kinderen-wild-spotten

Zuid-Afrika met kinderen is hot!

blog

Geschreven op
woensdag 18 oktober
Geschreven door
Shannon van Duyl
Delen op social media

Net terug van een heerlijke vakantie, de kinderen zijn weer naar school en dan begint het gewone leven weer. Hoe houd je dat vakantiegevoel nou zo lang mogelijk vast? Door eerst met je fotoboek te beginnen natuurlijk. Vaak dwalen je gedachten dan alweer af naar ‘wat zullen we volgend jaar gaan doen?’. Heb je al eens aan Zuid-Afrika met kinderen gedacht voor je volgende reis?

Het is een populaire bestemming, vanwege de combinatie van natuur met leuke activiteiten, zoals paardrijden, game drives en fietsen. En juist omdat het zo’n populaire bestemming is, adviseren wij je om er vroeg bij te zijn met boeken!

zuid-afrika-met-kinderen-paardrijden

Wij, de reizende moeders van Zuid-Afrika Kids, zetten de vijf voordelen van het vroegboeken op een rijtje:

#1 Voorpret

Tijdens de voorbereiding en het zoeken naar de volgende vakantie begint de voorpret al. Zelf vinden wij dit ook één van de leukste dingen: samen met je kinderen boekjes lezen over Afrika, de Big Five uit het hoofd leren en misschien nog een keer naar de dierentuin. En natuurlijk heerlijk alle Zuid-Afrika bouwstenen doorlezen op de website, een enthousiast gesprek hebben met één van de Zuid-Afrika Kids ouders die er zelf geweest zijn en uiteindelijk het doorlezen van een gaaf reisplan vol tips en excursiemogelijkheden. Je komt al helemaal in de stemming. Als je dan vroeg boekt, kun je nu al gaan verheugen op je reis en geniet je dus eigenlijk extra lang van je vakantie!

zuid-afrika-met-kinderen-olifanten

# 2 Prijs

Vroegboeken loont ook voor de prijs. Wanneer je op tijd boekt, zijn de vluchten vaak het voordeligst. Bovendien krijg je geen onverwachte toeslagen voor het boeken van duurdere slaapplekken, omdat onze eerste keus niet meer beschikbaar was. Je doet de aanbetaling van de reis pas als alles is bevestigd en het restantbedrag doe je pas 8 weken voor vertrek.

#3 Zorgeloos het nieuwe jaar in

Je bent niet de enige die op vakantie wilt, dus wanneer je aan een bepaalde periode vastzit, zoals de zomervakantie, moet je er vroeg bij zijn. De vraag is dan het hoogst en het aanbod slinkt snel. Voorkom dat onze favoriete adresjes al volgeboekt zijn! We kunnen de slaapplekken al een jaar van te voren boeken. Ben je er op tijd bij, dan hoef je later in het jaar niet te stressen over de zomervakantie die nog geregeld moet worden. Doet de rest van Nederland dat wel, dan kun jij lekker bezig zijn met je favoriete sportavond of op de bank ploffen voor de start van die ene nieuwe Netflix serie.

zuid-afrika-met-kinderen-gamelodge

#4 De leukste adresjes

Zuid-Afrika kids werkt over het algemeen met kleinschalige slaapplekken die we zelf hebben bezocht en waar we erg enthousiast over zijn. Op alle locaties werken we met meerdere slaapplekken en hebben we onze persoonlijke favorieten voor jullie geselecteerd, zoals die safaritenten aan het meer of dat ene leuke koloniale guesthouse. Wil je zeker zijn dat je hier slaapt, mail of bel ons dan op tijd met je wensen.

zuid-afrika-met-kinderen-safaritenten

#5 Familiekamers

Wanneer je met jonge kinderen reist is het heerlijk om in een familiekamer te verblijven. Je hoeft je niet op te splitsen, je hebt de kinderen in de buurt (wel zo gezellig) en het scheelt in kosten. Ook grote gezinnen of 2 gezinnen die samen reizen willen natuurlijk kamers naast elkaar of je wilt een groter huis. Deze kamertypes zijn meestal erg populair en zijn er niet in overvloed.

Enthousiast? Bel of mail onze Zuid- Afrika Kids reisspecialisten gerust. Dan delen we graag onze eigen tips met je.

 

 

zuid-afrika-met-kinderen-wild-spotten