Griekenland met kinderen

Indivuduele familie rondreizen

Bouw je individuele reis met kinderen

Een reis naar Griekenland met kinderen maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Griekenland is geschikt voor het hele gezin. Een ezeltocht door de bergen, het Orakel van Delphi ontrafelen tijdens een speurtocht en barbecueën op een onbewoond eilandje.

We hebben een aparte website gemaakt voor Griekenland reizen met kinderen: Riksja Family Griekenland. We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Griekenland-reis: een familiekamer of twee kamers naast elkaar, en vaak een zwembad. We bouwen voldoende afwisseling in je Griekenland-reis tussen actief zijn en rust, zodat je als gezin het land op een ontspannen manier optimaal kunt beleven.

Griekenland
Griekenland met kinderen

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Griekenland bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family