Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Reisblog IJsland

Het noorderlicht, de kosten in het land, het weer dat je kunt verwachten: wat wil je weten over IJsland? Op onze reisblog vind je de antwoorden op (hopelijk) al je vragen. Heb je een vraag die we niet beantwoorden? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat we er een blog van maken.

Top 5 leukste hot pots in IJsland

Wie naar IJsland gaat, zal ongetwijfeld een bezoekje willen brengen aan een hot pot (natuurlijke warmwaterbron) zoals de alom bekende Blue Lagoon. Gelijk heb je, want het is er heerlijk vertoeven in het warme water. Maar wat als je nu geen €70,- per persoon wil betalen en liever niet tussen de hordes toeristen een pootje baadt? Dan kan je best even doorlezen, want IJsland is namelijk hét land van warmwaterbronnen en natuurlijke hot pots. Samen met mijn vriend heb ik afgelopen jaar door IJsland gereisd en ben ik op zoek gegaan naar deze natuurlijke hot pots.

Mijn geheime tip: je hoeft er niet altijd voor te betalen!

Benieuwd hoe ze kerst vieren in IJsland?

Onlangs reisde ik naar IJsland. In dit blogartikel lees je over mijn (kerst)avontuur met echte IJslanders; hoe ik lokaal kerst vierde met een IJslandse familie en hun vrienden.

Top 3 slaapplekken in IJsland

IJsland is een bestemming waar je niet veel keuze in slaapplekken hebt, simpelweg omdat het een dunbevolkt land is en de IJslanders vooral (over)leven op hun boerderij. Het runnen van een hotel is er daarom vaak niet bij, maar dat betekent niet dat je niet bijzonder kunt overnachten. Je kunt namelijk bij de mensen thuis slapen! Dit zijn onze drie favoriete plekken.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen