Naar boven

rondreis ijsland

Riksja IJsland op Polarsteps

blog

Riksjareiziger Itte is afgelopen herfst afgereisd naar IJsland en heeft haar avonturen bijgehouden via Polarsteps. Geniet mee van haar avonturen!
Decorative torn edge
Geschreven op
maandag 20 juli
Geschreven door
Tessa Vermij
Warmwaterbronnen IJsland

Polarsteps is een platform waar reizigers hun reiservaringen per dag kunnen beschrijven, inclusief foto’s en handige kaart met de route en alle stops. Met de app van Polarsteps kun je online tijdens je reis je verhalen en foto’s bijhouden.

Riksjareiziger Itte heeft een tweeweekse rondreis met Riksja IJsland gemaakt. Op Polarsteps vertelt ze over de verschillende plaatsen, de excursies die ze gedaan heeft en hoe het is om met een eigen auto rond te reizen in IJsland. Ze is ervan overtuigd dat IJsland in alle seizoenen mooi is om te zien, omdat ieder seizoen zijn eigen charme en rauwheid met zich mee zal brengen. Haar ervaring van een reis door IJsland in de herfst was zo positief, dat ze zich heeft voorgenomen om het land nog eens te bezoeken in een ander seizoen om een geheel andere ervaring te krijgen.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de reis van Itte op Polarsteps! Wil je zelf een rondreis doen door IJsland? bekijk dan onze rondreizen door IJsland.

Nog meer inspiratie opdoen? Lees meer blogs

Bekijk onze rondreizen en bouwstenen

background-pattern