Bouwstenen IJsland

Individuele IJsland-bouwstenen

IJsland reizen met kinderen

Fiets door Reykjavik, wandel achter een waterval langs, bewonder één van de vele nog actieve geisers en beklim een heuse gletsjer. Onze IJsland-bouwstenen zijn unieke en gevarieerde reisbelevenissen, van twee tot vier dagen. Door ze te combineren creëer je je eigen, afwisselende reis door IJsland met kinderen. Je kunt ook kiezen uit één van onze individuele rondreizen door IJsland met kinderen; dit zijn combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij, IJsland reisspecialisten Tessa en Angelique, zijn in IJsland geweest en wij weten als geen ander waar een IJsland reis met kinderen aan moet voldoen. Vanuit onze persoonlijke ervaring adviseren we je graag bij het samenstellen van je eigen reis.

Wil je liever advies op maat in plaats van zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

We helpen je vanuit onze eigen ervaring
Je ziet de highlights, maar mijdt de massa
Je reist individueel met lokaal aanspreekpunt
Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld
Je slaapt kleinschalig en sfeervol
Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
1
2
3

Helaas, 0 resultaten voor jouw filters.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Met onze flexibele bouwstenen kun je je eigen individuele IJslandreis samenstellen. In de IJsland-bouwstenen zijn al excursies opgenomen; zo leer je het land op een unieke manier kennen én heb je geen extra kosten ter plaatse. Ook voorkom je zo dat de excursies ter plaatse al volgeboekt zijn. De excursies variëren van hiken tot thermale baden en van wild spotten tot ijswandelen. Misschien zit de beleving die jij graag wil er niet bij – neem dan contact met ons op; er zijn nog veel meer mogelijkheden in IJsland. Misschien vind je het fijn om met je eigen auto per boot naar IJsland te reizen, of wil je overnachten in een ecohotel. We kunnen twee- en driedaagse wandelingen voor je organiseren, of wandelen in een lavagrot bij Mývatn. Vaar met een boot de haven uit bij Reykjavik en verwonder je over het Noorderlicht vanaf het water of ga kajakken bij de West-Fjorden. Laat ons, Riksja Family IJsland-specialisten, weten wat je wensen zijn, zodat we samen jouw ideale familiereis naar IJsland kunnen samenstellen.