Krijg geen spijt, boek op tijd! Dit zijn de meest gewilde bestemmingen voor 2020

Terwijl de zomervakantie van 2019 nog niet eens is begonnen, boeken steeds meer mensen al hun vakantie voor 2020. Heb jij een unieke bestemming of bijzondere reis (bijvoorbeeld een huwelijksreis) voor volgend jaar op het oog? Wacht dan niet te lang met boeken! Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk om op tijd met je reisplannen te beginnen. Zeker voor deze vijf plekken, want die gaan momenteel extra hard!

1. Santa Barbara in West-Amerika

Santa Barbara - Westkust Amerika

In de Californische kustplaats Santa Barbara hangt een heerlijke laidback sfeer. Het is een fijne plek om bij te komen van alle indrukken die je tijdens je Amerika-reis hebt opgedaan, bijvoorbeeld in San Francisco en het schitterende Yosemite National Park. Santa Barbara heeft een mediterraans tintje en kent een gezellig centrum met knusse terrasjes, een breed zandstrand en wuivende palmbomen. Het is het perfecte einde van je reis door West-Amerika, waar je nog even lekker kunt ontspannen voordat je terugvliegt naar huis.

Op naar Santa Barbara

2. Jungleverblijf in Khao Sok National Park in Thailand

Anurak Community Lodge Thailand

Samen met onze partner in Thailand hebben we de handen ineengeslagen en aan de rand van Khao Sok National Park de Anuraklodge gebouwd. Alles draait hier om de conservatie van de natuur en natuurlijk genieten! We hebben een prachtige plek gevonden buiten de geijkte toeristenstromen; geen barmuziek, maar stilte die alleen doorbroken wordt door junglegeluiden. Je slaapplek wordt omringd door steile rotsen, veel groen en een weids uitzicht. Werkelijk schitterend en ultiem genieten, als je het ons (en vele reizigers voor je) vraagt!

Bekijk onze junglelodge

3. Kamperen in het wild in Namibië

Etosha Namibië - bestemmingen 2020

Het leuke van Etosha National Park in Namibië is dat je er zelf rond kunt rijden. Dat, én de natuurlijke bronnen waar dorstige zebra’s, onhandig gebukte giraffen en stoffige neushoorns komen drinken. Op amper een paar meter van zo’n waterpoel kun je slapen in een safaribungalow, midden in het park. ’s Nachts wordt het water verlicht en kun je tot in de late uurtjes wild spotten. Tijdens je rondreis door Namibië wil je dit absoluut niet missen!

Op naar Etosha

4. Op safari in het Krugerpark in Zuid-Afrika

Safari Zuid-Afrika - vakantie 2020

De Big Five spot je natuurlijk op allerlei plekken in Zuid-Afrika, bijvoorbeeld in Pilanesberg. Toch, een écht ultieme safaribeleving vind je in net buiten het Krugerpark. Hier slaap je in een knusse bushlodge in een privéreservaat, waar zebra’s en giraffen langs je balkon wandelen. ’s Ochtends vroeg neemt een ranger je mee en trek je met een jeep een Big Five-reservaat in, waar je leert om wild te spotten. Handig, want hierna mag je met je eigen auto het Krugerpark in! Als dat geen safari op z’n best wordt …

Op safari in Zuid-Afrika

5. Kajakken tussen de Rocky Mountains in Canada

Kajak Canada

Een spectaculair landschap van grillige bergen, eindeloze bossen en bizar blauwe meren, dat zijn de Rocky Mountains in Canada. Al dit moois van Moeder Natuur ervaar je nóg beter vanuit een kano op een van deze bergmeren. Je begint je reis in het bruisende Vancouver, waarna de rust van de Rocky Mountains je extra goed zal bevallen. Al peddelend door een sprookjesachtig decor, weerkaatsen de witte wolken en besneeuwde bergtoppen op het gladde wateroppervlak. Kajakken in Canada is een ervaring om niet snel te vergeten.

Op naar de Rocky Mountains

En, waar gaat jouw reis volgend jaar naartoe? Als je nog niet zeker weet hoe je deze bouwstenen met andere bouwstenen combineert, dan helpen we je graag met puzzelen. Onze reisfanaten zijn al vaak in ‘hun’ land geweest en helpen je een reis uit te stippelen op basis van jouw reiswensen. Je moet alleen wel eerst een keuze maken uit onze 48 bestemmingen , maar met onze bestemmingswijzer komt ook dat vast goed.

Dit vind je wellicht ook interessant:

Als het op de ultieme reiservaring aankomt, wil je liever geen concessies doen. Wil jij de reis van je dromen maken, met alle leuke slaapplekken en de mogelijkheid om zelf te reizen? Boek dan op tijd. Hier vind je een overzicht van onze bestemmingen en ons advies wanneer je ze het beste kunt boeken om de grootste kans te hebben om al je wensen verwezenlijkt te zien. Wil je weten welke bestemmingen in welke maand het best te bezoeken zijn? Bekijk de beste reistijd per maand.