Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Inspiratie voor je Lapland-vakantie

Afwisseling tijdens een individuele lapland-vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een eerste idee van wat er zoal te zien en doen is in Fins Lapland en wat wij als Riksja Travel je te bieden hebben.

Vakantie door Lapland: chalet

Slaap in een winter wonderland chalet met houthaard en eigen sauna.

Husky rijden in Lapland

Enthousiast nemen husky’s je mee de wildernis in tijdens je vakantie.

Sneeuwscootertocht tijdens je Lapland-vakantie

Cross op een sneeuwscooter over bevroren meren en kom op afgelegen plekken. 

Stel je eigen Lapland-vakantie samen

Enthousiast geworden en wil je zelf naar Lapland? Kijk dan bij onze Lapland-reizen. De route staat vast, maar wat je gaat doen, daar heb je zelf alle keus in. Laat je door enthousiaste husky’s door het winterse landschap trekken of stap op een sneeuwscooter en race over bevroren meren. Met een beetje gelukt zie je de flarden, groen, paars en rood van het noorderlicht boven je. Op zoek naar een uitdaging? Hijs je dan in een warme slaapzak en slaap in een hotel waar alles van sneeuw en ijs is.

Heb je hulp nodig neem dan contact op per telefoon of email. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een passende reis.

Een impressie van onze Husky safari

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Lapland en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen