Afrika

Zomeravonturen in Afrika

Ga jij deze zomer voor souks, berbers en kamelen, voor Masaï, safari en hakuna matata of voor townships, wijnvelden en de Big Five? Je kunt kiezen uit vijf Afrikaanse zomeravonturen, van het noordelijke Marokko tot het wilde Kenia en avontuurlijk Zuid-Afrika. Waar ga jij voor?

Marokko

Rondreis 10-11 dagen
Dompel je onder in het sprookje van 1001 nacht. Je start je reis in magisch Marrakech, vol tapijten en kleurrijke olielampen. Dan reis je dwars over het Atlasgebergte naar de kasbah in Ait Benhaddou en vervolgens trek je met een kameel de woestijn in. Eindig de reis uitwaaiend aan de kust van Essaouira.

Rondreis 12-13 dagen
Merhaba, welkom in Fes! Na een paar dagen acclimatiseren in de medina is het tijd om in Merzouga op een kameel te klimmen en de woestijn te verkennen. Na een overnachting in een berghotel in de Dadesvallei en het verkennen van Ait Benhaddou, is het tijd voor Marrakech en Essaouira.

Zuid-Afrika

Rondreis 14 dagen
Heel Zuid-Afrika zien? Het kan bijna. Reis per huurauto van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg cruise je over de Panoramaroute, spot je wild in Kruger en proef je wijntjes langs de Tuinroute, voordat je afsluit in Kaapstad. Met een beetje geluk spot je zelfs walvissen!

Rondreis 21 dagen
Ontdek een kant van Zuid-Afrika die je nog niet kende. Te fiets maak je in Soweto kennis met de Afrikaanse cultuur. Daarna is het tijd voor het eerste wild in Golden Gate National Park. Trek de grens over naar koninkrijk Lesotho en door richting knusse dorpjes in de Karoo. Vanuit Addo Elephant Park is het tijd voor wijn op de Tuinroute. Sluit af in Kaapstad, met Robbeneiland en de Tafelberg.