Afrika

Zomeravonturen in Afrika

Ga jij deze zomer voor souks, berbers en kamelen, voor Masaï, safari en hakuna matata of voor townships, wijnvelden en de Big Five? Je kunt kiezen uit vijf Afrikaanse zomeravonturen, van het noordelijke Marokko tot het wilde Kenia en avontuurlijk Zuid-Afrika. Waar ga jij voor?


Marokko

Rondreis 10-11 dagen
Dompel je onder in het sprookje van 1001 nacht. Je start je reis in magisch Marrakech, vol tapijten en kleurrijke olielampen. Dan reis je dwars over het Atlasgebergte naar de kasbah in Ait Benhaddou en vervolgens trek je met een kameel de woestijn in. Eindig de reis uitwaaiend aan de kust van Essaouira.

Vanaf €838,-

Rondreis 12-13 dagen
Merhaba, welkom in Fes! Na een paar dagen acclimatiseren in de medina is het tijd om in Merzouga op een kameel te klimmen en de woestijn te verkennen. Na een overnachting in een berghotel in de Dadesvallei en het verkennen van de kasbah in Ait Benhaddou, is het tijd voor magisch Marrakech en strand in Essaouira.

Vanaf €887,-

Zuid-Afrika

Rondreis 14 dagen
Heel Zuid-Afrika zien? Het kan bijna. Reis per huurauto van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg cruise je over de Panoramaroute, spot je wild in Kruger en proef je wijntjes langs de Tuinroute, voordat je afsluit in Kaapstad. Met een beetje geluk spot je zelfs walvissen!

Vanaf €1298,-

Rondreis 21 dagen
Ontdek het onbekende Zuid-Afrika . Te fiets maak je in Soweto kennis met de Afrikaanse cultuur en je spot je eerste wild in Golden Gate NP. Trek de grens over naar koninkrijk Lesotho en door richting knusse dorpjes in de Karoo. Na Addo Elephant Park is het tijd voor wijn op de Tuinroute. Sluit af in Kaapstad, met Robbeneiland en de Tafelberg.

Vanaf €1758,-

kenia masai

Kenia

Rondreis 14-15 dagen
Na een eerste overnachting in Nairobi, is het tijd voor safari! Samen met een gids bezoek je de Masai en leer je alles over hun cultuur. Dan is het tijd voor de Masai Mara! Spot hippo’s, gnoes en misschien wel luipaarden. Ook in Amboseli en Tsavo maak je game drives, om de reis af te sluiten op wit strand.

Vanaf €2456,-