Ga naar inhoud

Riksja Travel
Vietnam
Vietnam rondreizen

Bouw je eigen Vietnam-reis

Reizen met hart voor de wereld

Individuele rondreizen op maat

De waterwegen van de Mekong Delta, de brommertjes in Hanoi, de lampionnen van Hoi An en de etnische groeperingen in de bergen in het noorden. Vietnam heeft het allemaal. Wandel langs de karakteristieke rijstterrassen, fiets door groene valleien, leer de Vietnamese keuken kennen, overnacht in de jungle tijdens een grotverkenning, kajak tussen de karstbergen van Halong Bay en ontspan aan de vele stranden die Vietnam rijk is.

Maak met ons een reis door Vietnam en ontdek het land vanuit de ogen van een local. Met Riksja Vietnam wissel je de hoogtepunten af met verborgen parels, waar het soms lijkt alsof je de enige bezoeker bent. Verblijf in kleinschalige stadshotels, bij mensen thuis, op een cruise of in één van de vele ecolodges en laat je brengen door bussen, nachttreinen, privé taxi’s en boottochten.

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd
world

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele Vietnam-rondreizen nemen we je mee langs de populairste routes van onze bestemmingsexperts. Binnen die routes kun je flexibel allerlei opties toevoegen en aanpassen. We hebben de leukste plekjes voor je gevonden en jij puzzelt met ons je ideale reis naar Vietnam in elkaar met onze Vietnam-bouwstenen. Onze bouwstenen zijn pakketjes van reiservaringen van 2 tot 5 dagen, met hierin verschillende leuke hotels, excursies en vervoer. Jij puzzelt, wij zorgen voor de meest logische reisroute.

Een reisvoorstel op maat ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op en we maken een persoonlijk reisplan.

Een greep uit onze Vietnam-belevingen

We inspireren je graag met een greep uit onze favoriete reisplekken in Vietnam. Reis met ons mee en bekijk de leukste excursies die onze reisspecialisten zelf hebben ervaren. Ons volledige aanbod in Vietnam vind je bij alle bouwstenen en alle Vietnam-rondreizen.

world
Vietnam met kinderen in Sapa

Naar Vietnam met kinderen

Vietnam is bij uitstek geschikt om samen met je gezin te bereizen. Naast de wat meer voor de hand liggende Aziatische landen zoals Thailand en Indonesië biedt Vietnam veel gezinspret en avontuur. Met Riksja Family Vietnam experts stemmen we de reis volledig af op je gezin, zowel met kleine kinderen als met tieners. De experts van Riksja Family zijn er zelf geweest met het gezin en daardoor kunnen zij goed adviseren uit eigen ervaring. We houden rekening met het reistempo en type excursies. Zo ervaar je met tieners een ultiem jungle avontuur en peddel je langs de karstbergen met de kleintjes. Bekijk ons aanbod voor het reizen met kinderen naar Vietnam.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

Persoonlijk advies op maat
24/7 bereikbaar op reis
CO2-gecompenseerd

Als je met ons reist, doen wij het regelwerk voor je voordat de reis begint. Door je wensen aan ons door te geven, zorgen wij dat je in voor jouw perfecte hotels overnacht en de best passende excursies ervaart. We adviseren je op basis van onze jarenlange reiservaring en geven praktische tips én reisroutes. Je reist met ons individueel en zelfstandig, maar we zorgen ervoor dat je er nooit alleen voor staat bij problemen. Onze collega’s ter plaatste en wij hier in Nederland staan dag en nacht voor je klaar. Zowel voor als tijdens je reis.
Ook is Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je verzekerd bent van eerlijke reisvoorwaarden en dat je volledige reissom wordt terugbetaald als je reis niet door kan gaan door een calamiteit. Daarbij zijn onze reizen duurzaam en zorgen we voor een positieve impact op de wereld en de lokale bevolking.

Ba-be-national-park-vietnam-reiziger

Reizigers over onze Vietnam-rondreizen

Meer Vietnam-informatie en inspiratie

Benieuwd naar leuke weetjes, tips, reiservaringen, ideeën, nieuwtjes of gewoon hele fijne reisfoto’s? Bekijk dan ons Vietnam-reisblog. Wedden dat je er naartoe wilt?

world

Riksja brengt je dichterbij

Natuurlijk laten we de hoogtepunten zien van Vietnam, maar we nemen je ook graag mee naar de onontdekte parels. Je kunt een boottocht door Halong Bay maken of juist ervoor te kiezen om naar de minder bekende plek Bai Tu Long bay te gaan. Hier ontdek je wel de omgeving, maar zit je niet op de meest toeristische plek. Je logeert midden in de natuur in een glampingtent, op een jonk in Halong Bay of in een beachbungalow op Palmeiland.
“Ik, Vietnam-expert Vincent, ben ontzettend enthousiast over Vietnam en de bevolking van het land. Graag help ik andere reizigers de bestemming op een bijzondere manier te ontdekken. Ik weet precies wat je niet mag missen tijdens je rondreis door Vietnam. Ook kan ik je helpen bij een handige route wanneer je graag Cambodja aan de reis wilt toevoegen.”

Reizen met impact
Als je met ons naar Vietnam reist slaap je in kleinschalige hotels, op een rustigere plek. We vinden het daarbij belangrijk dat het geld direct terugvloeit naar de lokale bevolking. We hanteren eerlijke prijzen voor alle mensen die je op je reis tegenkomt. Dit zodat chauffeurs, gidsen en hoteleigenaren genoeg verdienen. Wij zorgen ervoor dat jouw rondreis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Praktische informatie over Vietnam
Los van een droomreis plannen is het ook belangrijk goed op de hoogte te zijn van allerlei praktische informatie rondom het reizen naar Vietnam. Een goede voorbereiding is natuurlijk belangrijk! We geven je graag alle praktische informatie over je visum, veiligheid, geldzaken en gezondheid op reis. Hou er ook rekening mee dat het klimaat erg kan verschillen tussen zomer en winter en tussen de verschillende gebieden in Vietnam. Zoek van tevoren uit wanneer je het liefste wil reizen.
We helpen je graag met al je vragen!

Vietnam Hoang Su Phi Pan Hou (23)

Andere bestemmingen in Azië

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen in Azië zoals Bhutan, Borneo, Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Tibet.