Naar boven

Kaart van LAND

Algemene informatie

Vind je weg door het land

Leuk, al die bouwstenen en rondreizen, maar je moet natuurlijk wel je weg weten te vinden door het land. We brengen je wel graag naar plekken waar weinig andere reizigers komen, maar we laten je niet graag verdwalen. Op onderstaande kaarten vind je daarom een handig overzicht van de verschillende plekken die je met onze bouwstenen en rondreizen aandoet.

Bouwstenen in LAND

Of je nu kiest voor een paar bouwstenen of meerdere plekken wilt bezoeken, het is wel handig om te weten waar in het land je je begeeft. Op onderstaande kaart vind je de locatie van alle verschillende bouwstenen. Kies jouw favorieten in LAND om je eigen reis te bouwen. Om de route hoef je je niet druk te maken: daar helpen wij je natuurlijk mee!

Rondreizen in LAND

Met onze flexibele rondreizen hebben we je het werk uit handen genomen en de handigste reisroutes door Japan alvast voor je samengesteld. Hieronder vind je per rondreis de route van plek naar plek. Heb je een favoriete rondreis gekozen, maar mis je onderweg nog een plek? Laat het ons weten: we passen de rondreis graag naar jouw wensen aan.

background-pattern