Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Over Riksja

Neem contact met ons op!

contact rikjsa

Online en toch persoonlijk contact. Hoe dat kan? We praten graag met je via de telefoon, mail of door middel van videobellen! Toch liever in levende lijven contact? Maak dan een afspraak om langs te komen in ons Reiscafé in Leiden.

Coronavirus
De uitbraak van het coronavirus zal je niet ontgaan zijn. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over bijvoorbeeld de mogelijke invloed van het coronavirus op jouw reis. Mocht je uitgebreide informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus.

contact

Bel of mail ons!

Heb je algemene vragen?Mail dan naar info@riksjatravel.nl. Als je dan je telefoonnummer  vermeldt kan de juiste persoon je terugbellen en  verder helpen.

Bel je liever zelf? Dan zijn we voor algemene vragen bereikbaar op tel: +31 (0)71- 579 01 01 of plan online een belafspraak in.

Weet je al naar welke bestemming je wil en heb je vragen?  Neem dan contact op met de bestemming zelf.

Openingstijden en adres

Elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 20.00 uur
Elke vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
Elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Riksja Travel, Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Wil je liever je reisplannen in het echt met ons bespreken? Maak dan een afspraak voor ons Reiscafé. Onze reisexperts geven antwoord op al je vragen en nemen nog eens het reisplan met je door.

Pers

Ben je journalist en heb je vragen? We staan je graag te woord. Je kunt dan contact opnemen met een van onze woordvoerders: Fenny of Jeroen.

Ze zijn te bereiken op:
Fenny Koppen: 06-14 46 14 02
Jeroen van Vilsteren: 06-11 49 46 90

Help! Waar moet ik heen op reis?

Twijfel jij nog waar je volgende vakantie heen moet gaan? Bel dan tijdens kantooruren met onze reisdokters op telefoonnummer 071-8910175.

Onze reisdokters zijn bestemmingsexperts die je graag te woord staan. Aan de hand van de gewenste reisperiode, reisduur en reiswensen adviseren zij wat de beste bestemming voor je is.

Op zoek naar inspiratie? Laat je inspireren door onze inspiratiemails. Vraag deze hier vrijblijvend aan voor een bestemming naar keuze!

contact

Volg ons

Heb jij ook een passie voor reizen? Praat met ons mee en deel jouw ervaringen en foto’s met andere reizigers. We zijn actief op Facebook, Instagram en Youtube .

Op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief ‘Riksja Reisnieuws’. Deze verschijnt zo’n twaalf keer per jaar. Linksonder in de rode balk kun je je aanmelden.

Contactformulier

Decorative torn edge