Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Laat je inspireren

Afwisseling tijdens een individuele Italië vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Italië, maar ook wat wij als Italië online te bieden hebben aan jou als klant.

Rijd door het glooiende Toscaanse landschap per vespa scooter, leer de fijne kneepjes van het pasta maken van een echte Italiaanse mamma en proef Italiaanse wijnen aan de Amalfi kust. Wij hebben de knusse plekjes alvast voor je gevonden. Wij zijn een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We verkopen de manier van reizen die wij zelf het leukste vinden: een manier waarop je echt een nieuw land en een bijzondere levenswijze ontdekt. Verder regelen wij die excursies die je volgens ons niet mag missen, individueel of in kleine groepjes. Geen massa dus. Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Italië reis samen.

Afwisselend Italië

De eilanden Sardinië en Elba zijn goed te combineren met het vasteland tijdens je Italië-autoreis. Meerdere keren per dag vertrekken er ferry’s naar de eilanden. Wij boeken de tickets voor je, zodat je gegarandeerd een plekje hebt op de boot. Een enkele reis naar Elba is zo’n acht euro en doet er ongeveer een uur over. De overtocht naar Sardinië duurt zeven uur en kost zo’n vijftig euro per persoon, inclusief een kleine auto.

Karakteristieke overnachtingen

Omdat we zelf niet van grootschalige hotels houden, hebben we knusse hotels voor je uitgezocht. Je slaapt in karakteristieke huizen en kasteeltjes, waar wij zelf erg blij van worden. En deze kleinschaligheid voeren we ook door tijdens de excursies. Deze doe je allemaal individueel of in een kleine groep. Grote groepen zul je bij ons niet tegenkomen.

Belevenis tijdens je reis

Leer de fijne kneepjes van het pasta maken van een Italiaanse mamma. In Toscane regelen we een picknickmand voor je met streekproducten en een flesje wijn.

Eigen tempo

Wij vinden zelf op pad gaan met een huurauto de leukste manier om Italië te leren kennen. Zo kun je stoppen waar en wanneer je wilt, en je kunt je eigen tempo bepalen. Onderweg kom je roestige, oude Fiats tegen en word je begroet door de Italianen.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen