De waterschatten van Madagaskar
2863 p.p. *
  1. Start in Antananarivo - aankomst op 27/06/2020
  2. Einde: laatste dag in Antananarivo op 16/07/2020
Totaalprijs voor 2 personen 5.726,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

De waterschatten van Madagaskar

Duur: 20 dagen / 19 nachten
Reisroute: Antananarivo – Antsirabe – Ambalavao – Isalo NP – Fianar - Ranomafana NP – Antsirabe – Andasibe NP – Canal des Pangalanes – Mahombo – Ile St. Marie - Antananarivo
Prijs: € 2.863,- p.p. bij 2 personen

Reizen naar Madagaskar, via de levendige stadjes rijd je met een privé-chauffeur, die onderweg de leukste plekjes kent, naar de savanne en kloven van Isalo NP en de jungle van Ranomafana NP. Hier speur je naar Madagaskars wildlife: allerlei soorten nieuwsgierige maki's en kleurrijke kameleons. Terug in de hoofdstad Tana kies je nu de weg oostwaards, richting Andasibe waar je ontelbare ringstaartmaki's en de indri indri goed vast kunt leggen. Daarna is de waterrijke omgeving van Canal des Pangalanes aan de beurt. Je sluit je reis af op het eiland St. Marie. Een heerlijke plek om op eigen houtje te verkennen of om optimaal te relaxen voor je je reis afstuit in Antananarivo.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie over tickets vind je op de pagina Vliegtickets Madagaskar.

Tana’s luxe (1n) (+ €43 p.p.)

Met Tana's luxe overnacht je in één van de sfeervolste wijken van Antananarivo. Vanuit hier wandel je zo naar Place de l'Independence, de centrale markt of naar een van de vele restaurants in de buurt. Heb je even genoeg van de warmte, dan koel je af in je stijlvolle kamer met airco. Met een goed boek in je ene hand en een drankje in de andere, sluit je de dag af op het zonneterras of in het restaurant van het hotel.

Hiken en biken met extra nacht in Antsirabe (+ €174 p.p.)

Kom nog dichterbij de lokale bevolking met deze actieve excursie. Je wandelt langs een kratermeer met een gids die je alles vertelt over de omgeving. Al fietsend door het platteland verbaas je je over de vriendelijke en uitbundige bevolking die je zwaaiend tegemoet komen. Je hebt alle kansen om het dagelijkse leven van de Malagasy te aanschouwen. Wanneer je voor deze tour kiest, voegen we een extra nacht aan je reis toe.

Meer luxe in Ambalavao (1n) (+ €11 p.p.)

Onze upgrade accommodatie ligt even buiten Ambalavao, middenin de natuur. De locatie met haar ruime kamers geeft je tevens een blik over het wijdse landschap. De gemoedelijke sfeer en het zwembad maken je verblijf hier compleet.

Isalo’s extra’s (2n) (+ €93 p.p.)

Met deze upgrade ervaar je niet alleen meer luxe en comfort, maar bevind je je op slechts een paar kilometer van de stad Rahonira middenin de natuur. Rust en ontspanning is hier verzekerd. Laat je verwennen in de spa of neem een duik in het zwembad van het hotel.

Extra comfort in Ranomafana (2n) (+ €53 p.p.)

Wil je tijdens je verblijf bij Ranomafana NP wat meer comfort? Dan raden we je deze slaapplek aan. Met een geweldig uitzicht over de beboste bergen in de omgeving, sta je vanaf hier ook in no-time in het centrum van Ranomafana. De kamers zijn klein, maar schoon en netjes en het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij.

Extra luxe en comfort op St. Marie (3n) (+ €510 p.p.)

Verwen jezelf met meer comfort om je reis mee af te sluiten. Luieren op het strand, afkoelen in de zee en welness in de spa van het hotel. Hier zul je de tijd volledig vergeten. In de tuin lees je je boek uit in een hangmat en stuur met de beschikbare wifi, je de mooiste foto's alvast door aan het thuisfront. Recht aan het zwembad kies je een tafeltje uit met het beste zeezicht om de regionale keuken te proeven tijdens het diner.

Binnenlandse vlucht van Ile Sint Marie naar Tana

Een chauffeur van het hotel brengt je naar de luchthaven van het eiland voor je vlucht terug naar Tana. De binnenlandse vlucht zelf is niet bij de prijs inbegrepen. We maken hiervoor graag een passende offerte voor je, samen met de internationale vlucht.

Tana’s luxe (2n) (+ €87 p.p.)

Verwen jezelf met wat extra luxe om je reis af te sluiten. Dompel je voor een laatste keer geheel in de sfeervolle Malagasy stijl met airco. Wandel nog even de gezellige buurt in om het Place de l'Independence of de centrale markt te bezoeken. Daarna proost je op een zeer geslaagde reis op het zonneterras.

Einde van je reis

Klik rechtsboven in de koffer om je reis en de vertrekdatum te controleren.

Tevreden met je samengestelde Madagaskar rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

De waterschatten van Madagaskar 2863 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en je bespaart de reserveringskosten van €25,- p.p. en je krijgt €50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen