Riksja Travel Madagaskar

Naar boven

Madagaskar met kinderen

Individuele familie rondreizen

Madagascar Ambalavao (4)

Rondreis Madagaskar met kinderen

Ook met (wat oudere) kinderen kun je Madagaskar ontdekken. Speur naar nieuwsgierige maki’s en kameleons, hike langs bizarre rotsformaties en omarm een enorme baobab. Wanneer je in de zomerperiode naar Madagaskar gaat, kun je vanuit verschillende plekken op het eiland de bultruggen uit Antarctica spotten. We passen de Madagaskar rondreizen graag aan op reistempo, afstanden en slaapplekken voor je gezin.

Madagaskar is vanwege de slechte wegen en malaria niet heel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Zijn jouw kinderen nog klein maar wil je toch graag een wildlife-ervaring, dan zijn Costa Rica en Zuid-Afrika erg geschikt.

Madagascar Isalo (15)

Goed om te weten

Vervoer
Je reist individueel met een auto en privéchauffeur die het land op zijn duimpje kent. Zo kom je op plekken waar je zelf niet zo snel komt en heb je als gezin echt tijd voor elkaar.

Slaapplekken
Je slaapt in groene junglelodges, knusse guesthouses en je eigen bungalow aan het strand. Wij werken in Madagaskar voornamelijk met kleinschalige hotels die niet allemaal over familiekamers beschikken. In dat geval proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken.

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Madagaskar bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze vind je terug op Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Ze adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Reizen met kinderen is vooral heel leuk. Ze laten je op een onbevangen manier naar de wereld kijken. Bovendien is contact met mensen ter plaatse veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family

background-pattern