Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen reis door Griekenland

Individuele rondreizen door Griekenland

Middeleeuwse dorpen, een diepgroen binnenland, kleinschalige familie-landhuizen, verlaten baaien en velden bezaaid met sinaasappelbomen: welkom in Griekenland. Verken de hidden gems tijdens onze rondreizen en ontdek het echte Griekenland. We snappen natuurlijk dat je ook graag de highlights wilt zien; daarom komen uiteraard de bekende witte dorpen, hoge kliffen, paradijselijke stranden en sfeervolle steden ook aan bod.

 

Beschikbaarheid:

We zijn druk bezig met het optimaliseren van onze reizen. Hierdoor kunnen we voorlopig geen reizen naar Griekenland meer organiseren via Riksja Griekenland.

Reis je met kinderen? Kijk dan op onze website van Riksja Family Griekenland voor rondreizen met je gezin.

Mocht je in de toekomst willen weten wanneer de reizen wel weer beschikbaar zijn, schroom dan niet om een email te sturen naar griekenland@riksjatravel.nl.

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Griekenland reis je individueel en eigenwijs. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra activiteit of een special stay? Jij bepaalt. Boek de reis direct of vraag onze hulp, die geven we graag.

Bekijk de video over het bouwen van je eigen reis.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar onze collega's ter plaatse staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Griekenland
  • je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd

Je eigen Griekenland-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Griekenland-reis en pas deze aan
Boek direct online

3 rondreizen in Griekenland

Op (reis) vakantie in Griekenland

Duur: 10 t/m 14 dagen
Reisroute: Athene - Delphi - Dimitsana - Nafplion - Optioneel Poros
Prijs: 441,- p.p.
Huurauto: Optioneel bij te boeken
Reisperiode: 1 april - 31 oktober

Met deze rondreis ga je terug in de tijd van mythes en legendes op het schiereiland de Peloponnesos. Zo vrij als een vogel ga je in je huurauto op pad van historische tempels en Byzantijnse steden naar onontdekte vissersbaaien. Onderweg passeer je bergen en kloven, wijngaarden en citrusbomen. Je begint aan de voet van de Akropolis, raadpleegt het orakel in Delphi en spant je spieren in de Olympische arena.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Eilandhoppen tussen de Griekse eilanden

Duur: 9 t/m 12 dagen
Reisroute: Athene -Naxos - Santorini
Prijs: 405,- p.p.
Huurauto: Optioneel bij te boeken
Reisroute: 1 april - 15 oktober

Met deze eilandhop rondreis Griekenland combineer je de historische sfeer in Athene met een afwisselende mix van de leukste eilanden van de Cycladen. Je start bovenop de Akropolis in Athene. Dan neem je de boot naar het vruchtbare eiland Naxos, vol olijfbomen en uitgestrekte stranden. Hop verder naar het minder bezochte eiland Amorgos. Op de rug van een ezel rijd je naar een kapelletje boven op een berg. Je slaapt in een typisch wit huis met blauwe luiken en dan weer in een kleinschalig strand resort. Je sluit je Griekenland rondreis af op het vulkaaneiland Santorini met zijn pastelkleurige kliffen en beroemde zonsondergangen.

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Griekenland & Cycladen eiland rondreis

Duur: 16 t/m 19 dagen
Reisroute: Athene - Delphi - Dimitsana - Gialova - Nafplion - Naxos
Prijs: 526,- p.p.
Huurauto: Optioneel bij te boeken
Reisperiode: 1 april - 15 oktober

Met deze rondreis combineer je Griekse oudheid en kleurrijke eilanden met de vrijheid van een huurauto. De typische gastvrijheid van het schiereiland ervaar je in een familiehotel en een kleinschalige studio bij de goudstrandjes van Gialova/Pylos. Met een schaaltje olijven in je hand sluit je af op de terrassen van Koningsstad Nafplion

Bekijk deze rondreis
Deze rondreis is niet beschikbaar op de gekozen datum

Wij helpen je graag op weg

Je kunt de bovenstaande rondreizen door Griekenland direct boeken. Wil je rondreizen combineren of juist alleen een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel aan. Bel of mail ons gerust; we geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een activiteit. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Griekenland-reis die het beste bij jou past.

Bekijk de video en bouw je eigen reis

Neem contact met ons op of bel ons op 071-8910120

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen