Naar boven

Bouw je eigen Thailand-reis

Reizen met hart voor de wereld

Rondreis Thailand | Riksja Travel

Individuele rondreizen op maat

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar op reis

 • CO2-gecompenseerd

Van een wirwar aan mensen en toeterende tuktuks in de steden naar verlaten bounty-stranden en dichtbegroeide jungles: hoe divers Thailand ook is, de wereld is hier zen. Je voelt het, al fietsend door Bangkok, varend over de River Kwai of relaxend in een hangmat op een bijna onbewoond eiland. Wij hebben de leukste plekjes voor je uitgezocht en jij puzzelt met ons je ideale route in elkaar. Zo slaap je in een drijvend huisje, een jungle-lodge of relaxte bungalow op het strand. Onze Thailand-experts helpen je graag op weg. Thailand combineren met Cambodja, Laos of Vietnam? Niets is ons te gek!

Riksja Thailand

Bouwstenen, rondreizen of advies op maat

Met onze individuele Thailand-rondreizen hebben we alvast de leukste en meest bijzondere reisroutes voor je in elkaar gezet. Onze bestemmingsexperts kennen alle ins en outs van de rondreizen en adviseren je graag. Wil je een dagje langer of korter? Geen probleem. We passen de rondreis op jouw wensen aan.

De beste plekken en mooiste excursies hebben we voor je gebundeld in onze Thailand-bouwstenen. Dit zijn pakketjes van 2 tot 5 dagen, met hierin je slaapplek en eventuele excursies en transfers meegenomen. Jij puzzelt met onze bouwstenen jouw ideale Thailand vakantie in elkaar en wij zorgen voor de meest logische reisroute.

Wil je een reisvoorstel voor Thailand op maat Neem contact met ons op en we zetten jouw droomreis voor je in elkaar.

Een greep uit onze Thailand-belevingen

Wil je weten wat onze favoriete adressen in- en reisroutes door Thailand zijn? Dat kan! Ons volledige aanbod vind je hier terug: Thailand-bouwstenen en Thailand-rondreizen.

sabai sabai | Riksja Thailand
rondreis

Langs de hoogtepunten van Thailand

 • Bangkok – River Kwai – Chiang Mai – Khao Sok – Krabi
 • 16 dagen / 15 nachten
 • vanaf € 1.395,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
meer van Khao sok
rondreis

Thailand in 2 weken

 • Bangkok - River Kwai - Chiang Mai - Koh Phangan - Koh Samui
 • 15 dagen / 14 nachten
 • vanaf € 1.245,- per persoon
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
3 weken Thailand | Riksja Thailand
bouwsteen

Bangkok your own way

 • Bangkok
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 95,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
rondreis

Thailand in 3 weken

 • Bangkok - Khao Yai - Ayutthaya - Chiang Mai - Koh Phangan - Koh Samui
 • 19 dagen / 18 nachten
 • vanaf € 1.360,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze rondreis
Decorative torn edge
Maya bay vlakbij Phi Phi
bouwsteen

Magisch Koh Phi Phi

 • Koh Phi Phi
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 240,- per persoon
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Olifant Khao yai
bouwsteen

Waterval en wildlife in Khao Yai

 • Khao Yai National Park
 • 3 dagen / 2 nachten
 • vanaf € 185,- p.p. bij 2 personen
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
Thailand met kinderen boot

Thailand met kinderen

Met je gezin een reis naar Thailand maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Thailand is geschikt voor het hele gezin. Het is er veilig, betaalbaar en je vliegt er rechtstreeks heen. Je reist per minibus of trein vanuit Bangkok gemakkelijk naar de groene binnenlanden of zuidelijke stranden af. We houden rekening met de wensen van je gezin en bouwen voldoende afwisseling in je reis, zodat zowel jij als je gezin het land op een ontspannen manier kan verkennen. Onze experts zijn samen met hun familie in Thailand geweest en helpen je met hun eigen ervaring graag op weg. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk snel op Riksja Family Thailand.

De voordelen van reizen met Riksja Travel

 • Persoonlijk advies op maat

 • 24/7 bereikbaar

 • CO2-gecompenseerd

Als je met ons reist, nemen we al het geregel uit je handen. Jij geeft jouw reiswensen aan ons door; wij maken er jouw droomreis door Thailand van en zorgen voor de leukste overnachtingen en tofste excursies ter plekke. We geven je praktische tips voor onderweg en adviseren je op basis van onze eigen reiservaringen. Je reist met ons individueel en zelfstandig, maar zowel wij als onze lokale collega’s staan 24/7 voor je klaar om te helpen als dat nodig is. Dit doen we zowel vanuit Nederland als in Thailand zelf. Zo kun je altijd op ons rekenen.
Niet onbelangrijk: Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Dit houdt in dat je verzekerd bent van goede reisvoorwaarden en dat je volledige reissom wordt gedekt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit.

Team Azië - Thailand Riksja Travel
Team Thailand Riksja Travel
Loading...

Meer Thailand-informatie en inspiratie

Wil je alles weten over reizen in Thailand? Op onze Thailand-reisblog delen we reiservaringen, ideeën, actueel nieuws, maar vooral: heel veel mooie reisfoto’s. Op de manier zoals je van ons gewend bent: van reizigers en voor reizigers.

Riksja brengt je dichterbij

Uiteraard laten we je de highlights van Thailand zien, maar ook de minder bekende plekken. Zo kun je met ons op bezoek naar het onontdekte eiland Koh Kret waar je kennis maakt met de Mon-bevolking of schuif aan bij een Thais-gezin voor een versbereide maaltijd. Je maakt de reis met eigen gezelschap, maar profiteert van onze ervaringen.

Ik, Thailand-fan Nicky, ben heel enthousiast over het land en help je graag bij het plannen van een droomreis. Ik vertel je graag welke plekjes je echt niet mag overslaan, op welke plekken je even kan relaxen en natuurlijk wat de beste reisroute is bij jouw plannen. Ook kan ik je adviseren om een juiste route samen te stellen wanneer je Thailand met Cambodja, Laos of Myanmar wilt combineren. Op onze Thailand inspiratiepagina delen we meer van onze insidertips.

Thailand monniken
mu koh chang thailand

Reizen met impact
We zorgen ervoor dat je de mensen en het land echt leert kennen als je reist met Riksja Thailand. Je slaapt in kleinschalige en sfeervolle hotels weg van de massa, waarmee ook het geld direct terugvloeit naar de lokale bevolking. We vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren, zodat onze gidsen, hoteleigenaren en chauffeurs een eerlijk loon verdienen. We kiezen bewust voor kleine plekken en steunen daarmee de lokale bevolking. Ons doel? Dat jij een onvergetelijke reis maakt. Wij zorgen ervoor dat die reis zo duurzaam en verantwoord mogelijk is.

Praktische informatie over Thailand
Goede planning en voorbereiding is het halve werk! We helpen je hier dan ook graag bij. We hebben een schat aan informatie over Thailand en adviseren je met veel plezier én uit eigen ervaring over het reizen door het land. Zo kunnen we je alles vertellen over het visum voor Thailand, de valuta die wordt gebruikt en eventuele gezondheidszaken waar je rekening mee moet houden.

Ook is het handig om het klimaat van Thailand in je achterhoofd te houden bij het plannen van je reis. Het land is lang en uitgestrekt en ook Thailand kent een regenseizoen. Mocht je Thailand willen combineren met bijvoorbeeld Cambodja, Laos of Vietnam, dan kunnen onze experts je adviseren over de juiste reisperiode. Meer weten over het klimaat en de beste reisperiode, kijk dan alvast op onze Thailand klimaatpagina.

angkor cambodja buddha

Andere bestemmingen in Azië

Bezoek ook met Riksja Travel verschillende andere landen in Azië zoals Bhutan, Borneo, Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Tibet en Vietnam.

background-pattern