Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Riksja Reisevent, 6 november 2022

Reis samen met Riksja de wereld rond in Utrecht!

Mexico, Laguna Bacalar reisevent
Kom naar het leukste reisevenement van Nederland! We heten je op zondag 6 november 2022 van harte welkom op ons Riksja Reisevent in DeFabrique in Utrecht. Reis met ons de wereld over en volg presentaties, ga in gesprek met onze bestemmingsexperts en doe inspiratie op voor jouw droomreis. Tickets zijn helemaal gratis en kun je hier bestellen. Zien we je daar?
Decorative torn edge

Timetable landenpresentaties

6 redenen om naar het Riksja Reisevent te komen

Samen reizen we in één dag de wereld over en kom je alles te weten over onze bestemmingen. Onze 60 bestemmingsexperts staan te popelen om al hun insidertips met je te delen tijdens de landenpresentaties en beantwoorden al je vragen in de verschillende hallen. Scrol naar beneden voor de volledige timetable om te zien wanneer welke presentatie gegeven wordt. Maar dat is niet alles… We geven je nog eens 6 redenen waarom je het Riksja reisevent wilt bezoeken.

1. Volg de landenpresentaties

riksja presentatie
Er zijn op 6 november meer dan 20 verschillende landenpresentaties waar onze bestemmingsexperts je meenemen naar hun favoriete bestemmingen. Kom de beste routes te weten, krijg een impressie van onze overnachtingen en kom achter onze insidertips.

2. Win vliegtickets

Win vliegtickets
Kom je naar ons Riksja Reisevent? Dan maak je niet alleen kans om je droombestemming te vinden, maar ook om twee vliegtickets van
Air Europa te winnen. Gooi jij jouw vliegtuigje op de juiste plek?

3. Relax bij een Thaise massage

Thaise massage op Riksja Reisevent
Tijdens zo’n dag vol reisinspiratie is het best fijn om een momentje voor jezelf te pakken. Kom in onze Azië-hal even helemaal tot rust tijdens een Thaise massage. Met de muziek op de achtergrond waan je je zo in Thailand.

4. Kom cocktails proeven

Cocktail proeferij
Als een tropische cocktail je niet doet wegdromen bij parelwitte stranden, dan weten wij het ook niet meer. Speciaal voor de kleine reizigers en Bobs hebben we ook Mocktails bij de kleine proeverij in de Latijns-Amerika hal. Zo komt iedereen in de zomerse sferen!

5. Beklim de klimmuur

Klimwand voor kleine reizigers
Op ons event doe jij natuurlijk volop reisinspiratie op, maar ook aan de kleine reizigers is gedacht. Zo kunnen ze een metershoge klimwant trotseren. Misschien wel hun hoogtepunt van de dag!

6. Er is genoeg knutselplezier

Knutseltafels voor kleine reizigers
Is de klimwand net even wat te spannend? Dan kunnen ze altijd bij ons aan de knutseltafels aanschuiven. Samen beschilderen we lampionnetjes en knutselen we lama’s!

Ontmoet onze bestemmingsexperts

Onze bestemmingsexperts staan te popelen om jou te voorzien van een flinke dosis reisinspiratie tijdens de verschillende landenpresentaties. Zo kom je alles te weten over onze bestemmingen en ken je onze insidertips! Een aantal bestemmingsexperts stellen zich hieronder alvast aan je voor.

Hart voor de wereld

We willen dat al onze reizen betekenisvol zijn, zowel voor jou als voor de wereld om je heen. We maken duurzame reizen met een positieve impact en met oog voor mens en planeet. Daarvoor kiezen we voor verantwoorde samenwerkingspartners, hotels en activiteiten. We ontvingen hiervoor het Travelife-certificaat voor duurzaam ondernemen en voldoen daarmee aan de hoogste door de VN ondersteunde eisen op het gebied van duurzaam­heid. Meer informatie hierover is te vinden op ons ‘Hart voor de wereld-plein’ in de Foyer (22).

Travelife

Alvast een voorproefje van het event?

Vorig jaar was ons zesde succesvolle Reisevent, Dit jaar organiseren we uiteraard weer het Riksja reisevent. We kunnen niet wachten reizigers te ontmoeten face to face! Hieronder een kleine terugblik op het reisevent in 2019. Ben jij erbij?

background-pattern