Kaart van Georgië

Kaart Georgië

Rondreis Georgië

Vind je weg door het land

Leuk al die bouwstenen en rondreizen, maar je moet natuurlijk wel je weg weten te vinden door Georgië. We brengen je graag naar plekken waar weinig andere reizigers komen, maar we laten je niet verdwalen. Op de onderstaande kaarten vind je daarom een handig overzicht van de verschillende plekken die je met onze bouwstenen en rondreizen aandoet.

Bouwstenen in Georgië

Of je nu kiest voor een paar bouwstenen of meerdere plekken wilt bezoeken, het is handig om te weten waar in het land je je begeeft. Op de onderstaande kaart vind je de locaties van alle verschillende bouwstenen. Kies jouw favorieten in Georgië om je eigen reis te bouwen. Over de route hoef je je niet druk te maken: daar helpen wij je natuurlijk mee!

Rondreizen door Georgië

Met onze flexibele rondreizen hebben we je het werk uit handen genomen en de handigste reisroutes door Georgië alvast voor je samengesteld. Hieronder vind je per rondreis de route van plek naar plek. Heb je een favoriete rondreis gekozen, maar mis je onderweg nog een plek? Laat het ons weten: we passen de rondreis graag aan je wensen aan.

Bouw je eigen Georgië-reis

We hopen dat de kaart je een eind op weg heeft geholpen. Wil je onze bouwstenen en/of rondreizen toch nog eens op een rijtje zien om je favorieten te kunnen bepalen? Dat kan natuurlijk ook.